|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - BONO od Anii i Rafala
Asia i Basia - Czw 08 Lip, 2010 18:13 Temat postu: BONO od Anii i Rafala Bono, witamy na Forum
Mirka - Czw 08 Lip, 2010 18:25
jaki śliczny maluch :shock:
tylko to imię nie wróży dobrze
na przyszłość
Miła od Gucia - Czw 08 Lip, 2010 19:07
i dziewczynki lubi
Asia i Basia - Czw 08 Lip, 2010 19:13
Aniu, dla informacji mamy u nas jednego takiego zbojnika Bona, wlasnie u Mirki, ciekawe jak Wasz maluszek bedzie sie spisywal Piekny my pyszczek A ze dziewczynki lubi to nic zlego, zdrowy objaw
Batus - Czw 08 Lip, 2010 19:30
O właśnie, widzę że dopowiednie gazetki chłopak wybiera Śliczny jest!
Mirka - Czw 08 Lip, 2010 19:33
Aniu ja nie mam nic złego na mysli
tylko Bono to Bono :shock:
anna19 - Czw 08 Lip, 2010 19:55
Chyba Masz racje. Cos w tym jest, straszny z niego uparciuszek. Czasami wydaje nam sie ze wogole nas nie slucha nawet nie ma zamiaru. Do tego jeszcze zaczal namietnie wszystko gryzc. Jak mu zaczynamy bronic to na nas szczeka i buntuje sie okropnie zasami nawet potrafi uszczypnac swoimi kielkami.
gocha - Czw 08 Lip, 2010 19:56
Śliczny maluszek :grin: , a Bono (ten duży) musi mieć godnego następcę
besta - Czw 08 Lip, 2010 20:22
Mały przystojniak :grin: .A te okrągłe łatki takie fajne :grin:
zojka - Pią 09 Lip, 2010 06:10
A ja Bono uwielbiam
Miła od Gucia - Pią 09 Lip, 2010 07:12
Nazwijmy młodzieniaszka na forum
BONO JUNIOR
Ania zawczasu dogadaj się z Mirką, dowiesz się co Was czeka hi hi
Gi - Pią 09 Lip, 2010 10:40
śliczny
ja już widzę u niego ten błysk w oczach :twisted:
Masa tez tak gryzła ale jej przeszło, chociaz nadal potrafi się stawiac jak jej się mówi- niewolno! burczy wtedy coś pod nosem :wink:
Ewalalka - Pią 09 Lip, 2010 22:29
Słodziak , maluchy są pocieszne .
anna19 - Sob 10 Lip, 2010 04:54
I sie zaczelo! Wczoraj naszemu pupilowi z lekka odbilo zaczal na nas strasznie szczekac chwytac za nogi i kasac swoimi ostrymi kielkami. Wiem wiem ida mu zabki ale bez przesady kazde stanowcze nasze slowo Fe odbierane bylo jeszcze gorsza agresja nawet nie pomagalo zanoszenie do kosza on po prostu wracal i jeszcze gorzej. Wieczorem staralam sie odwracac non stop jego uwage od moich rak i nog jego ulubionymi zabawkami doszlo do tego ze spedzilam z nim 1,5godziny na podlodze az biedaczek tak sie zmeczyl zabawa ze usnal. Niem czym to zachowanie jest spowodowane poradzcie co mamy zrobic ze zlosnikiem?
Asia i Basia - Sob 10 Lip, 2010 06:40
Ignorowac jego zbojeckie zapedy, jesli zaczepia odwracac sie do niego plecami, na szczekanie tez tak reagowac. Jak widzisz sama osiagnal co chcial, spedzilas z nim mnostwo czasu i to byl jego cel. Tak nasza Bacha do dzis robi, jak chce na siebie zwrocic uwage, szczeka i nerwuje. Na treningu poradzila nam kobietka wlasnie nie zwracanie uwagi na szkodnika, ale takie kierowane, nie isc dalej, tylko pokazac mu , ze to Ty musisz miec tez ochote na zabawe. Jak sie uspokoi nagrodzic, poklepac, wychwalac. Od razu cudu nie bedzie, ale z czasem na powinno przyniesc efekt. Calkiem bez zabawy sie nie obejdzie, ustal moze jakies godzinki do psot, zacznij jakies proste cwiczenia, moze on z tych co lubia byc zajmowane. Powodzenia. Pisz jak bedziesz miala problemy, cosik zawsze ktos tu u nas doradzi.
anna19 - Sro 14 Lip, 2010 06:42
Dziekuje za rade. Troche pomoglo! Czasami sie jeszcze zapomina ale swietnie reaguje na slowo KOSZ. Wpadlismy na pomysl zmezem i corka ,ze kiedy zaczynaja ponosic go emocje po prostu spokojnie podnosimy go i zanosimy dokosza uznal to chyba za kare bo spuszcza wtedy glowe i mysli chyba przesazilem . Po paru minutach spokojnie z merdajacym ogonkiem przybiega do nas i juz nie chwyta swoimi kielkami jest bardziej uwazny i robi to na prawde delikatnie. Maly cwaniak. Zostal jescze problem z sikaniem ale mamy nadzieje ze z tym tez sie uporamy juz wkrotce. Na razie wlasnie dzisiaj czeka nas ostatnie juz szczepienie i 5 dniowa kwarantanna a potem spacerki do woli.
anna19 - Sro 14 Lip, 2010 06:57
O Boze co ja narobilam! Przepraszam Was bardzo za zasmiecanie ale przycisnelam za duzo razy gdyz cos mi sie blokowalo i myslalam ze nie wejdzie. Jak te powtorki usunac? :twisted:
Miła od Gucia - Sro 14 Lip, 2010 07:19
Aniu już usunęłam powtarzające się posty.
Nic się nie stało, pomożemy zawsze,
anna19 - Sro 14 Lip, 2010 07:21
Dzieki wielkie
anna19 - Czw 05 Sie, 2010 11:59
anna19 - Czw 05 Sie, 2010 12:00
A to nasz Bonio w czasie spacerkowego szalenstwa
gocha - Czw 05 Sie, 2010 12:11
Śliczne zdjęcie :grin: jedno z najładniejszych ujęć basseta jakie widziałam
anna19 - Czw 05 Sie, 2010 12:15
Magda i Rudolf - Czw 05 Sie, 2010 12:49
Ostatnie zdjecie rewelacja :smile:
domelcia - Czw 05 Sie, 2010 13:03
fotka w biegu - przewrocie czy czymkolwiek się to nie skończyło mistrzostwo świata
Joasika - Czw 05 Sie, 2010 13:35
domelcia napisał/a: | fotka w biegu - przewrocie czy czymkolwiek się to nie skończyło mistrzostwo świata |
Właśnie :!:
eufrazyna - Czw 05 Sie, 2010 13:35
Swietne zdjecie :grin:
Miła od Gucia - Nie 08 Sie, 2010 15:28
jaki on słodki, ale po oczkach widać, że ma coś z "Bona" hi hi
anna19 - Nie 19 Gru, 2010 18:17
Hej ,hej dawno nas nie bylo ale to wcale nie znaczy ze nie sledzimy forum jak mamy troszeczke wolnego czasu. Dzisiaj postanowilismy wkleic troszeczke zdjec naszej pociechy smyka Bonusia mieliscie racje ze imie ktore mu nadalismy nie wrozy nic dobrego, rzeczywiscie pomyslow w swojej basseciej glowce ma wiele niczym Senior Bono na kazdym kroku musimy pilnowac naszego niszczyciela. Poza tym jest kochanym piesciochem uwielbia sie jak my to nazywamy mietosic.
Miła od Gucia - Nie 19 Gru, 2010 19:06
prawdziwy pieszczoch
pozycję zajmuje jako Bono Senior :lol:
jaki kubraczek ma ładny
zaglądajcie i piszcie częściej
|
|