|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - Goofy
An8czka - Nie 30 Paź, 2016 12:49 Temat postu: Goofy Wyczekany....
Łodzianin z krwi i kości, a do tego świąteczny chłopak bo urodzony 26.12.2010.
Celebryta osiedla, który to znużony gonitwą za innymi psami stoi i je obszczekuje.
Uparciuch nad uparciuchami ale kochany ponad wszystko.
Złodziej jedzenia i... chusteczek, które to najpierw próbuje wyciągnąć komuś z kieszeni, a następnie pożera w mig.
Pasjonat ogórków kiszonych, wyczuje je wszędzie, a przy otwieranym słoiku zawsze stoi pierwszy.
Wodoholik... każda ilość wody jest za mała...., a błysk w oku gdy zobaczył pierwszy raz morze.... bezcenny.
Ale czego by nie spsocił (a widać po nim, że coś by chciał) to jest najukochańszy "smrodziuch" na świecie. Zawsze przyjdzie się przytulić wystawiając swoją klaciuszkę i brzuchol do podrapania, a następnie pachwinkę, bo to ulubione miejsce pieszczot.
Usypiacz, bo jego skóra po przytuleniu ale i "czitoski" w łapkach wydzielają coś relaksującego na nas i dłuższe przytulasy zazwyczaj kończą się wspólną drzemką na kanapie.
Długo by o nim można było jeszcze pisać... bo to taki nasz SŁODZIAK.
ElenaJerry - Nie 30 Paź, 2016 17:35
Prawdziwy basset po prostu, dokladnie charakterek ma jak moj Jerry, tez mizianie i glaskanie codzienne u nas no i slodziaka kochamy nad zycie
Witamy na forum. Piekne sie czyta jakie te bassety sa do siebie podobne aparaty
/przepraszam za jezyk....bo polski to dla mnie obcy, jednak mnie bardzo pieknie brzmi/
Asia i Basia - Nie 30 Paź, 2016 19:59
Witamy Goofiego, juz go lubie
Molly i Gosia - Nie 30 Paź, 2016 21:39
serdecznie Witamy
zojka - Pon 31 Paź, 2016 09:41
Witaj Goofy
jabluszko520 - Pon 31 Paź, 2016 09:52
Hej hej psiaczku, witamy cie serdecznie
ŁucjaLuna - Pon 31 Paź, 2016 18:49
Witamy kolejnego przedstawiciela rasy...tak typowego i ukochanego
Joasika - Pon 31 Paź, 2016 21:14
Witaj Goofy wśród basseciej braci