|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - Bella
leia7 - Pią 27 Paź, 2017 14:14 Temat postu: Bella Przywitać się pragnie Bella, trzyletnia suczka, bicolor,którą dostałam od Męża, jest bardzo kochana i najcudowniejsza na świecie, pięknie rozgryza szczapki drewna i rurki po paiperze toaletowym:):) -to kocha od szczeniaczka,pięknie opiekuje się trzema kotami-2 nie zauważa, a trzecim tricolorkiem sypia razem na trawie nos w nos, ewentualnie w objęciach łapek,ma najmilsze uszy, łapy niczym lwica:);), pięknie posapuje , wzdycha, gramoli się sama na łóżko lub z pomocą naszą,cudowny złodziej uklepanych kotletów schabowych i karkówki, wzdychulec i przytulak nos w nos.
O siarkowodorze wydzielanym nie wspomnę, bo nie wypada
ElenaJerry - Pią 27 Paź, 2017 18:39
Ciesze sie ze tutaj znalazliscie droge, prosze zdjecia bassetky. i kotkow rowniez
leia7 - Sob 28 Paź, 2017 15:03
ElenaJerry, dzień dobry:)
ja za bardzo nie umiem wstawiać zdjęć ,ale może się nauczę, wyjatkowo tępa jestem jesli chodzi o kabelki , telefony i przesyłania.....dziecka moje zdolniejsze niz ja:).
Gdybym miała zdjęcia w komputerze to inna sprawa , bedę się uśmiechać do dzieci:):)
Miła od Gucia - Sob 28 Paź, 2017 21:25
wyślij mi zdjęcia na emaila, chętnie wstawię w Twoim temacie
ElenaJerry - Nie 29 Paź, 2017 11:45
leia7 napisał/a: | ElenaJerry, dzień dobry:)
ja za bardzo nie umiem wstawiać zdjęć ,ale może się nauczę, wyjatkowo tępa jestem jesli chodzi o kabelki , telefony i przesyłania.....dziecka moje zdolniejsze niz ja:).
Gdybym miała zdjęcia w komputerze to inna sprawa , bedę się uśmiechać do dzieci:):) |
Hej Leia, czesc, nie przejmuj sie, wstawanie zdjec dla wiele forumowiczow nie jest od razu latwe, ja tez wlasnie korzystam z Milej pomocy dziekuje Bogusiu.
leia7 - Nie 29 Paź, 2017 16:41
Miła od Gucia:) dzieki
Widzę , że widnieje nr tel- łatwo byłoby mi wysłać w postaci sms z mojego telefonu, tylko nie wiem czy to właściwa propozycja, jeśli nie to oczywiście cofam:)
ElenaJerry, dzięki- dlatego napisałam odważnie ze nie umiem:);)
Miła od Gucia - Nie 29 Paź, 2017 22:17
spokojnie możesz przesłać memesem, żaden problem
Miła od Gucia - Pon 30 Paź, 2017 13:21
bardzo proszę, Bella w pełnej okazałości
ładny zmarszczuch - co ?
Evika - Pon 30 Paź, 2017 23:05
super ,witamy
i pozdrawiamy
|
|