|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - CHESTER-back in business
Chester - Pon 07 Maj, 2007 18:32 Temat postu: CHESTER-back in business Długo już o Chesterze nie było słychać. Więć należy o nim przypomnieć!:) Niektóre zdjęcia będą słabej jakości ( za co przepraszam) ale nie nastawiłem odpowiedniej ostrości kamery internetowej
Na początek:
Śmiesz twierdzić, że mam zmarszczki?
Głupolu, zamiast mi robić zdjęcia, pomiziałbyś mnie pod mordką!
No doobra, wiem, że jestem piękny.
Znudziła mi się ta sesja, więc czmycham, paaa!
I popisowy numer Chestera-stójka. Kiedy jakiś smakolyk go czeka, musi tak poprosić:) ( zawsze to robi, nawet jak już widzi jego przysmak-kurzą łapkę)
Łup zdobyty, więc uciekam do kojca :thx
Mam nadzieję, że się spodobało [
kui - Pon 07 Maj, 2007 18:46
zdjęcia mi się nie wyświetlają
Chester - Pon 07 Maj, 2007 18:52
teraz wszystko powinno działać
kui - Pon 07 Maj, 2007 18:54
ehe działa, te ostatnie fotki super, te pierwsze mało wyraźne z powodu zbliżenia. ale i tak nice
Asia i Basia - Pon 07 Maj, 2007 19:56
Fajne zdjecia, no i model niczego sobie; Basce tez sie spodobal :wink:, swietnie mu ta stojka wychodzi, nasza panienka niestety nawet dla kuzej lapki takiej nie robi :cry:
gelyte - Pon 07 Maj, 2007 20:26
hehe moj Chalmi tez podobnie sie zachowuje jak widzi jedzenie prawa lapka,lewa lapka, stojka, doslownie pies cyrkowy
Chester - Pon 07 Maj, 2007 20:46
hihi ^^ a najlepsze jest to, że on nawet 15 sekund tak stoi. a właściwie siada na swoim masywnym tyłku, i 'stoi' , jak człowiek ^^
Miła od Gucia - Pon 07 Maj, 2007 21:24
Sesja udana, ale ja się dopatruje w tej stójce złego. Czy to aby wskazane dla niego. Ja bym się bała, że się "połamie". No chyba że jest już tak wysportowany. Nie widzę Gucia w takiej pozycji za ciężki jest grubas.
Toffi z Finlandii - Wto 08 Maj, 2007 13:25
Nasz Toffi identycznie siada na swojej "malutkiej" dupce , ale tylko jak na stole jest cos dobrego. :thx , a zeby zwrocic na siebie uwage szturcha nas lapkami i robi maslane oczka
|
|