Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Mój basset - WILHELM fotki TM

Uszesa - Pią 11 Maj, 2007 11:20
Temat postu: WILHELM fotki TM
Witam wszystkich:
wklejam parę fotek naszego kochanego Wilhelmika i jego przyjaciół z Parku Praskiego w Warszawie.

nie wiem dlaczego pierwsze zdjęcie mi sie takie wielkie robi.
pozdrawiam wszystkich

Uszesa - Pią 11 Maj, 2007 11:32

Jedno ze zdjęć wklejło się dwa razy, zamiast tego: :D

Jaga - Pią 11 Maj, 2007 11:35
Temat postu: Re: Wilhelm fotki
Uszesa napisał/a:

Na tym obaj mają świetne figury :D

Miła od Gucia - Pią 11 Maj, 2007 12:19

Świetne ujęcia, super zabawa.
ewan - Pią 11 Maj, 2007 14:04

robi wrazenie :shock: wow

Asia i Basia - Pią 11 Maj, 2007 17:44

Bardzo fajne zdjecia.
Aleksander - Sob 12 Maj, 2007 17:23

Rany ale on zmężniał. Teraz to już kawał dorosłego chłopa. A gdzie ten słodki maluszek? Świetne zdjęcia. Widać na nim , że Wilhelm przyjacielem wszystkich jest. A jak tam z jego zachowaniem? mam nadzieję , że z tego też wyrósł ?
Uszesa - Pon 14 Maj, 2007 10:55

Witaj Aleksandrze,
mozna powiedzieć, ze sytuacja opanowana :D Kosztowało nas to wiele pracy i stresu (nie obyło sie bez załamań i frustracji), ale cierpliwości i praca nad naszym dominantem przyniosła oczekiwane skutki. sami jednak bysmy sobie nie poradzili. Okazło sie, ze próby "zlamania go odwracały sie przeciwko nam niestety :( , i jeszcze pogorszyły sytuacje. Musielismy iść z Wilhelmem do behawiorysty psiego, tak, tak taka jest prawda i nie ma co ukrywać, że trafilismy na trudny orzech. Lekcje z trenerką i chyba też Wilhelm sam zaczłą wyrastać z tego sprawiły ze jest ok, zdarzają się jeszczę warkniecia, np. na wyjmowanie z pyska zasmiardłej kosci, ale to juz sa malutkie warkniecia, a nie ogromne zębiska. teraz pracujemy już tylko nad tymi sporadycznymi warknięciami. Mam zresztą nadzieje, że w tym roku spotkamy sie na zlocie i sam zobaczysz postępy wychowawcze naszego pupila.
Tymczasem pozdrawiam Wasze potwory cudowne i Was też bardzo
Agata

Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 14 Maj, 2007 11:19
Temat postu: Re: Wilhelm fotki
Jaga napisał/a:

Na tym obaj mają świetne figury :D

Jakby z dobrej imprezy wracali :)

Kawał chłopaka z Wilhelma swoją drogą :)
No i nie przypuszcvzałam, że Park Praski jest taki ładny. No ale dawno tam nie byłam.

PS - proponuję pudelka dopisać do wykazu ras groźnych :)

Uszesa - Pon 14 Maj, 2007 15:10

To prawda park praski jest bardzo ładny, zwłaszcza teraz. Niestety w taka pogodę jak dziś wypełniny po brzegi... i pieski sie nie pobawią zabardzo. Ale wieczoriem robi sie pusto i cały park nasz :D
Aleksander - Pon 14 Maj, 2007 18:20

Obowiązkowo musimy się spotkać na tegorocznym zlocie. A co do Wilhelma to gratulacje, za to ,ze się nie poddaliście no i za efekty oczywiście. Pozdrawiamy.
Miła od Gucia - Nie 05 Lip, 2020 22:36

Odchodzą nasze basseciki, te pierwsze forumowe
Wilhelm umarł w zeszłym roku, miał 13 lat.