Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Mój basset - Fotki BONCI !

Joasia i Bona - Nie 13 Maj, 2007 21:53
Temat postu: Fotki BONCI !
Wreszcie mi się udało :lol:
Boncia na spacerze

Joasia i Bona - Nie 13 Maj, 2007 22:00

Joasia i Bona - Nie 13 Maj, 2007 22:03

Joasia i Bona - Nie 13 Maj, 2007 22:43

troszkę ruchu :lol:

Po spacerku pora na drzemkę :wink:

Asia i Basia - Pon 14 Maj, 2007 14:01

Sliczna jest malenka, i jakie ma fajne te przednie lapki, chyba kazda inna, to najlepszy okres na fotki, jest taka pocieszna z tymi ogromnymi uszami, super.
ewan - Pon 14 Maj, 2007 20:31

nie dosc ze piekna to ma jeszcze piekna obroze i dobry gust (mamy taka sama :P )
Joasia i Bona - Pon 14 Maj, 2007 20:45

Dziękuję bardzo!
Musiałam wkleić parę zdjęć Bony gdyż bardzo ją kocham i jest mi przykro bo muszę ją zostawić na 2 miesiące bo wyjeżdżam na szkolenie i nie wiem jak ja to przeżyję bo Boncia raczej da sobie radę :cry:

Miła od Gucia - Pon 14 Maj, 2007 21:30

Zabierz Boncię ze sobą, jak powiadasz na szkolenie :lol:
Joasia i Bona - Pon 14 Maj, 2007 21:43

Oj gdybym mogła to zrobiłabym to bez zastanowienia :lol:
Arleta - Wto 15 Maj, 2007 08:33

Sliczna maluda - no i juz swój fotle ma - BRAWO :thx

No cóz bedzie rozpacz...ale potem wielkie przywitanie...
JA sie zawsze smieje bo jak mój maz wrac z pracy to Kroina tak go wita i dosłownie gada- skarzy jakby - jeczy szczeka piszczy - wszystko razem

Pewnie Twoja mała po Twoim powrocie tez Ci zda relacje z całej tesknoty

Ewa z Matyldą i Bobem - Czw 17 Maj, 2007 14:43

Czytałam gdzieś, że dla psa upływ czasu nie ma aż tak wielkiego znaczenia jak dla człowieka. Tęskni czy tak czy tak - bez względu na to, czy wyjedziesz na dwa dni, dwa tygodnie, czy dwa miesiące. Moje grubasy tak samo czule mnie witały jak wróciłam po tygodniu i jak po dwóch dniach - też ze szkoleń :)
A Ty? Poza tęsknotą, pewnie się bardzo ale to bardzo zdziwisz. Jak wrócisz dziewczynka będzie napewno sporo większa, doroślejsza.

Śliczna dziewczynka swoją drogą :) I tak jak patrzę na zdjęcia to ma chyba wyjątkowo długaśne uszy. Dobrze, że ma czerwoną obróżkę, bo byśmy chyba zauroczyli :)

Szkoda, że musicie się rozstać, ale od czego są telefony? :)