|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
O bassetach... - TVN- JAK PIES Z KOTEM- AGATA o BASSETACH
Arleta - Sro 15 Cze, 2005 06:42 Temat postu: TVN- JAK PIES Z KOTEM- AGATA o BASSETACH HEJ - pewnie niektórzy wiedz juz o nagraniu w którym Agata wystapiła ze swoja paczką bassetów.
Ona mnie pewnie zbije :lol: ale Wam zdradze bo trzeba przygotować magnetowidy że emisja bedzie 10 lipca w programie TVN - "Jak pies z kotem" a my jesteśmy na zlocie wiec warto sobie nagrac.
Chyba ze jakiś tele-bim mają w Ślesinie :lol:
AGATKO BRAVO BRAVO ZA ODWAGE - GRATULACJE
PS trzeba bliżej lipca sprawdzic czy to napewno 10 czy nie 9 bo standardowo program leci w sobote o 16:45
Agata - Sro 15 Cze, 2005 10:15
No to ładnie Arletooooooo, miałaś siedzieć cicho. Ja mam nadzieję, że mało osób będzie to oglądać, bo zlot, bo wakacje. Dałam totalną plamę. Stres zrobił swoje, ogromny stres. Dziś bardzo się wstydzę. Miałam taką szansę i jej nie wykorzystałam. Tyle osób zawiodłam, miałam tyle powiedzieć i nic. Mimo, że program był kręcony w luźnej atmosferze, ale te kamery, światła, ludzie, to odbiera odwagę, człowiek zapomina jak się nazywa i odbiera wszystko. Bardzo Was przepraszam, ale nie potrafiłam. Nie potrafiłam nawet normalnie się wysławiać. No głupia blondynka taką dała plamę. Nie mogę sobie darować. Wstyd i jeszcze raz wstyd
Natomiast moje psiaki spisały się super. Bałam się o jędzę Balbinę, o jej zachowanie, ale ona była bardzo grzeczna. Siedziała na sofce między mną a prowadzącą Olą i dopominała się pieszczot. Co prawda raz, gdy któryś z panów z ekipy filmowej podszedł do prowadzącej, by poprawić jej mikrofon - Balbina nie wytrzymała i zaczęła na niego warczeć :twisted: , tak jakby w jej obronie - pan odskoczył. Czemu
Gumka i Groszek - luzaki. Upatrzyły sobie kocią zabawkę przyczepioną do ściany na takiej gumowej lince. Rozciągały ją na 5-6 metrów i strzelały z całej siły w tą ścianę. I tak było przez cały program. Czekałyśmy jak któraś z nas zarobi w głowę. Agatka, no właśnie, nie mam pojęcia co robiła Agatka. Kurcze, w takim stresie byłam, że nie wiem gdzie i co robił w tym czasie mój pies :shock:
Jeszcze raz przepraszam
Gdyby emisja była przed zlotem to ze wstydu na pewno bym się w Ślesinie nie pokazała, bo na pewno byście mnie tam nie wpuścili.
Arleta - Sro 15 Cze, 2005 10:50
Jak moglam siedziec cicho
TO PRZECIEZ REWELACJA ŻE OPOWIEDZIAŁS O NASZEJ NAJWSPANIALSZEJ RASIE i ZE TO TY DOŚWIADCZONA HODOWCZYNI - I NIE KOMBINUJ :!: NAPWENO WSZSTKO CO POWIEDZIAŁS BYLO TRAFNE I RZECZOWE I DZIEKI CI ZA TO.
A my bedziemy sie mogli pochwalic ze to nasza kolezanka występuje w programie :thx
Miła od Gucia - Sro 15 Cze, 2005 12:15
A o której godzinie jest program "Jak pies z kotem" ? Agatko chyba przesadzasz, czytając Twoje posty, jesteś tak obeznana, że myślę, że niepotrzebnie się martwisz. Ja Ci dodaję otuchy.
Ewa z Matyldą i Bobem - Sro 15 Cze, 2005 12:56
Moja wina!
Na pytanie P. Basi Wiśniewskiej z TVN czy ktoś z "Naszych Bassetów" mógłby przyjechać do programu "Jak pies z kotem" - od razu odpowiedziałam - Tak oczywiście Agata z Polany Kłapouchego!!
Gdybym wiedziała, jakiego stresu dostarczę Agacie - może bym się dłużej zastanowiła. Ale myślę, że i tak odpowiedź byłaby taka sama. Nie znam bowiem w Warszawie i okolicach osoby, która miałaby więcej i mądrzej na temat bassetów do powiedzenia!
Formuła programu jest taka, jaka jest - i to jest nie do przeskoczenia. Agata mogła tylko odpowiadać na pytania prowadzącej Oli Mątkiewicz. Nie mogła się niestety rozgadać, więc nie wszystkie istotne tematy mogła poruszyć. Ale nikt absolutnie nie będzie miał tego Agacie za złe! Spróbujemy namówić TVN na oddzielny program, w którym byłoby tylko o sprawach problematycznych - typu Basset S.O.S. lub czarna lista. Tym razem miało być na wesoło i na luzie. Takie sobie pogaduchy, bez określeń typowo kynologicznych.
Ja tam wierzę, że Agacie i 4/5 Polany poszło super!!!
Acha, Agata zapomniała dodać, że po nagraniu P. Basia (realizatorka) ją ucałowała i powiedziała, że było świetnie!!
Mirka - Sro 15 Cze, 2005 13:02
SUPER :!: :!: cieszymy sie bardzo ze mamy takie slawne kolezanki i kolegę :thx
Agata - Sro 15 Cze, 2005 14:24
Tak, to wszystko przez Ewę
Ale wstyd
Jedyne co mnie cieszy to to, że bassety totalnie nie miały tremy :lol:
Robiły tam co chciały :lol:
Bartmen - Sro 15 Cze, 2005 14:38
Agata napisał/a: | [b]Jedyne co mnie cieszy to to, że bassety totalnie nie miały tremy :lol:
Robiły tam co chciały :lol: |
Bo to urodzone gwiazdy
Paweł - Sro 15 Cze, 2005 17:09
Agatko teraz to się nie wymigasz
Proszę jeżeli jest możliwe o skołowanie nagrania z tego programu.
No i oczywiście opublikowanie na stronie.
Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 20 Cze, 2005 13:14
Agata mówiła, że emisja za trzy tygodnie.
Liczę sobie i liczę i wychodzi mi, że trzy tygodnie od nagrania wtorkowego to nie jest w czasie Zlotu - TYLKO WŁAŚNIE DOKŁADNIE TYDZIEŃ PRZED :!: :!: :!:
Agata - Pon 20 Cze, 2005 13:20
Miła od Gucia - Sob 02 Lip, 2005 07:46
Czy to jutro mamy oglądać program "Jak pies z kotem" ? Co, gdzie i o której ?
Daniel - Sob 02 Lip, 2005 12:21
Jutro czy w przyszłym tygodniu ?
Widziałam jeden odcinek, dość ok.Dobrze ze pojawł sie jakiś program o psach, kotch bo ostatnio zauważyłam deficyt w tej materii.
atka__ - Sob 02 Lip, 2005 13:29
AGATA!!!!!!!!! BRAAAAAWOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!a te dwa z tą piłką rewelacja .... :thx :thx :thx
Miła od Gucia - Sob 02 Lip, 2005 14:52
Atka o czym ty piszesz ? Nic nie rozumiem, już się pogbiłam, jakie z piłką, co , gdzie ?
Mirka - Sob 02 Lip, 2005 18:26
Kurcze przegapiłam,program nadali o wcześniejszej godzinie niz zwykle ,jutro jest powtórka o 16.50 w tvn7,ale nie wiem czy zdąże wrócic z wystawy :shock: :shock: trzymajcie kciuki za Dusiola
Miła od Gucia - Sob 02 Lip, 2005 18:42
Dusia, Dusia trzymaj się, pokonaj wszystkie bassety na wystawie, pokaż klase. Kciuki oczywiście trzymamy.
Krzysiek - Sob 02 Lip, 2005 18:56
:shock: :shock: :shock: No ładnie - nie trzeba to było WIELKIMI LITERAMI napisać że to dzisiaj ?? Ale na jutro to sobie alarm nastawię, bo pewnie też zapomnę
Czyli jutro na TVN7 o 16.50 "Jak pies z kotem" - czy dobrze zrozumiałem? Przynajmniej tak jest w programie TV w gazecie - ale oni czasem "się mylą"
Krzysiek.
Mirka - Sob 02 Lip, 2005 18:56
Bogusiu nie dziekujemy żeby nie zapeszyć :wink:
Mirka - Sob 02 Lip, 2005 18:58
Krzysiu tak samo wyczytałam jak Ty ,tylko dzisiaj nas oszukali bo jak wcześniej pisałam program zawsze nadawany był w póżniejszej porze
Agata - Sob 02 Lip, 2005 20:48
Ufffffff, i już po wszystkim........
Śniadanie z trudem przez gardło przeszło, bo wiedziałam, że dziś jest emisja :?
Ale byłam zdenerwowana, ja swoją tremę na ekranie widziałam, ale inni na szczęście tego nie zauważyli
Atka i Joasia wiem, że oglądały. I co dziewczyny - słusznie mrużyłam oczy w obawie, że zaraz zabawką od Groszka w głowę zarobię. Robił to przez cały program :!:
Ale przynajmniej one były luzaki i plamy nie dały :wink:
Krzysiek - Sob 02 Lip, 2005 22:02
Agata napisał/a: | Ufffffff, i już po wszystkim........
Śniadanie... |
No i wszystko jasne :twisted: - wiedziała już przy śniadaniu i nie zechciała nas uprzedzić że to jednak dzisiaj...oj nieładnie
A jutro i tak wszyscy to zobaczą :D:D
Pozdrawiam
Krzysiek.
atka__ - Sob 02 Lip, 2005 22:24
hehehehe KWIATUSZKI :wink: a ja dokładnie przeczytałam co napisała Ewa od Matyldy ...kiedy to ma być :lol: ...i sobie ..poczekałam i byłam zachwycona ...psiakami tymi co sie piłeczką na gumce bawiły ..NO REWELACJA !!!!!!!!! i słusznie ze Agatka obawiała sie co by w głowe nie zarobić hihihihi oglądajcie bo to rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!Ja jestem ...pod wrazeniem ....a trema Agata hmmmm jaka trema???? :wink: ...a zdaję sie Agata (bassetka)...słodzizna i jaka grzeczna ...tylko na całusy czekała :wink: ..NO REWELACJA.....uwaga ja sie moge tak zachwycac jeszcze ...ciut długo :wink: to może juz zakoncze ....(ciiii OGLĄDAJCIE )
Buba - Nie 03 Lip, 2005 09:01
Wczorajszy program widziała moja mama. I była strasznie zachwycona :lol: Dzisiaj sobie nagram.
Miła od Gucia - Nie 03 Lip, 2005 09:20
Ja też dziś nie odpuszcze, budzik jest nastawiony. Jestem bardzo ciekawa, szczególnie jeśli chodzi o Groszka jego występu.
Aleksander - Nie 03 Lip, 2005 09:37
Myśmy wiedzieli i czekali a tu taki afront, zmienili godzine nadawania. Straszne. Czekamy na dzisiaj ale nie chce martwić wszystkich ale ten program leci powtórzony na TVN siedem z tygodniowym opóżnieniem (przynajmniej zawsze tak było). Czyli jeśli wczoraj nadano program w TVN to powtórzą go dopiero za tydzień w TVN siedem. A jak wszyscy wiemy wtedy będziemy na zlocie. Mam jednak nadzieję że moje obserwacje dodyczące tego programuu są mylne i będziemy mogli wszyscy dzisiaj to obejrzeć.
joania - Nie 03 Lip, 2005 10:20
Agatko prezentacja była super , troszeczkę się tylko denerwowałaś, mnie osobiście na kolana powaliła Agatka te jej przewracające się oczy na twoim ramieniu :thx , mój mąz oczu nie mógł oderwać Agatko jakbyś mogła zrobić bliżniakom wyrażniejsze zdjęcia tylko nie z bliska to może by był portret :wink:
Agata - Nie 03 Lip, 2005 10:59
Joasiu, dzisiaj będzie u mnie Kasia, więc mam nadzieję, że narobi zdjęć. Ja niestety nie mam aparatu i jestem zdana na przyjaciół, którzy odwiedzają Polanę.
joania - Nie 03 Lip, 2005 11:04
oky, czekamy , z Zuzią niecierpliwie
Daniel - Nie 03 Lip, 2005 12:54
o, nie tak czekałam i przegapiłam. Może ktoś z was nagrał program i może go rozpowrzechnić w sieci ?
Hubertus - Nie 03 Lip, 2005 16:51
ha! a ja w końcu zobaczyłem
Powtórka na TVN7 okazała się jednak być powtórką z dnia poprzedniego, więc można było popatrzeć na te szalejące bassety raz jeszcze (no i na Agatkę oczywiście )
Koniec i bomba, a kto nie widział ten trąba
atka__ - Nie 03 Lip, 2005 17:01
ha ha !!! a ja też powtórke ogladałam ...i juz wiem ze całusów domagała sie Balbinka hehe...ale chłopaki raz jeszcze rewelacja :thx
Miła od Gucia - Nie 03 Lip, 2005 17:53
Występ super, Agato ja nie zauważyłam tremy u Ciebie, a psiaki zachowanie rewelacja, one się nadają do telewizji, żadnej tremy.
agnieszka - Nie 03 Lip, 2005 18:16
AGATA rewelacja
GROSZEK Z GUMKA MIAŁY NIEZŁĄ ZABAWĘ, RESZTA EKIPY TEZ RADZIŁA SOBEI SWIETNIE PRZED KAMERAMI. BYLISCIE REWELACYJNI
GRATULACJE
Agata - Nie 03 Lip, 2005 18:55
Dziękujemy wszystkim. Bardzo się wstydziłam, a najbardziej przed Wami, bałam się dać plamy.
Wiem, że wiele osób skupiło się na bassetach i ich zachowaniu :lol:
I tak miało być :wink:
Czyli co, na Zlot nas wpuścicie
Arleta - Nie 03 Lip, 2005 19:06
Brawo Brawo Gwizdo Agato :lol:
Ja oglądałam program dzisiaj - fajowo wszyscy wyszliście!!!!
PS - chciałam potem z AgatĄ porozmawiac no ale cóz to gwiazda telewizyjna telefony sie do niej urywają i ze zwykłaymi szaraczkami nie miała czasu prozmawiac ale za to z Kasią zamienilam miłe słowa :lol:
Agata - Nie 03 Lip, 2005 19:24
Nooooooooo Arletooooooooooo :!:
TO SOBIE PRZECHLAPAŁAŚ :lol:
WLEJĘ CI NA ZLOCIE :wink:
jutro czekam na telefon to poplotkujemy
Aleksander - Nie 03 Lip, 2005 21:36
Gratulacje. Pieski fantastyczne. Nie mogę się już doczekać zlotu. Dzisiaj usiłowałem sobie wyobrazić taką ilość bassetów ale moje wyobrażenia mnie przerosły. Moja żona za to jest przerażona. Stwierdziła, że głupio jej bedzie siedzieć cztery dni samej w Ślesinie bo ja i Morfeusz jak ruszymy w ślad za pieskami to tyle nas zobaczy. Jestem ciekawy czy wasze "drugie" połówki tez sie tego obawiają?
Krzysiek - Nie 03 Lip, 2005 21:39
Zdążyłem dzisiaj i obejrzałem :D:D
Groszek to jest NUMER JEDEN. Agatko byłaś świetna....ale do Groszka to Ci daleko :lol: :lol: :lol: - a poważnie to żadnej tremy nie widziałem.
Gratulacje z tak udanego występu - chociaż byłem tak zaaferowany całością że nawet nie wiem o czym rozmawiałyście tak dokładnie
Pozdrawiam
Krzysiek.
Agata - Nie 03 Lip, 2005 22:00
Krzysiu, rozmawiałyśmy o bassetach :lol: :lol: :lol:
Dziękuję Ci bardzo, ja szczerze mówiąc sama się śmiałam z Groszka oglądając program.
A czy ktoś zauważył jak jędza Balbinka siedząc na sofce, w pewnym momencie zauważyła operatora i zaczęła burczeć
Jaszczurka zawsze upatrzy sobie kogoś :wink:
Taka już ona jest :twisted:
A w między czasie, kręcenia programu ten pan podszedł do Oli - prowadzącej program, by poprawić jej mikrofon, gwałtownie wyciągnął ręce w jej kierunku,a Balbina wystartowała do niego z zębami osłaniając tę Olę swoim ciałem. Facet zbaraniał, znieruchomiał a ta Ola spokojnie powiedziała, że ma obrońcę. Pogłaskała Balbinę, powiedziała jej coś do ucha i dopiero moja jaszczurka pozwoliła mu się do niej dotknąć.
Aleksander - Nie 03 Lip, 2005 22:18
Słychać było warczenie ale nie zabardzo było widać które to basseciątko tak pomrukuje. A tak w ogóle to byłem rozczarowany , że tak mało było zbliżeń piesków. Chciałem zobaczyć z bliska Agrafke bo bardzo przypomina umaszczeniem Morfeusza. (mam nadzijeę że nie pomyliłem imion). Ale mam nadzieje sie napatrzec juz za tydzień.
Kasia :) - Pon 04 Lip, 2005 07:41
hi hi, pomyliłeś Aleksander! Agrafka w domu siedzi , dzieci pilnuje a to byłą nestorka rou - Balbinka
Ten program powalił mnie na kolana, ale przyznam szczerze, że prawie wcale nie słuchałam tego co mówiła Agatka - a to przez Grocha który rozbroił mnie totalnie... :lol: tylko czekałam kiedy przywali pani prowadzącej tą piłką w łepetyne :lol: :lol:
Balbinka jak zwykle trzymała fason, Zielona to prawdziwa postać medialna... te oczy!!! a bliźniaki jak zwykle najlepsze!!!
PS> WIDZIAŁAM MALUCHY!!!!!!
JEDENAŚCIE TŁUŚCIUTKICH, LŚNIĄCYCH, ZASPANYCH, PISZCZĄCYCH, OBRZYDLIWIE SŁODKICH BASSECIĄTEK!!!
ech... zakochałam sie w Cebulce...
Bacha - Pon 04 Lip, 2005 11:15
No nie mówcie że nikt tego nie nagrał!!! Nie było nas w domu i nie mogłam oglądać. Jak macie to dajcie znać proszę, umieram z ciekawości.
Kasia :) - Pon 04 Lip, 2005 11:17
Bacha, Agatka nagrała!
Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 04 Lip, 2005 13:39
Udało mi się wczoraj obejrzeć i jestem pod ogromnym wrażeniem!!
Oczywiście Bliźniaków, bo wybacz Agatko, ale tak byłam zaaferowana częścią "artystyczną", że nie bardzo wiem jak przebiegała rozmowa
Tylko za krótki był ten program, bo mogłabym tak patrzeć z godzinę!!
Fantastycznie było!!
czarek - Pon 04 Lip, 2005 15:34
ja tez niestety nie oglądałem :x ... załuje bo pewnie niezła zabawa była .. mam nadzieje ze to ktos jakoś zrzuci na neta albo jakos rozesle :wink:
Kasia :) - Wto 05 Lip, 2005 07:21
Ewa (od Matyldy) napisał/a: | ...jestem pod ogromnym wrażeniem!!
Oczywiście Bliźniaków, bo wybacz Agatko, ale tak byłam zaaferowana częścią "artystyczną", że nie bardzo wiem jak przebiegała rozmowa... |
hi, hi, Czyli, że nie tylko ja nie skupiłam sie kompletnie na części werbalnej programu!
a bliźniaki debeściaki! Pluto i Gumiś to moi ulubieńcy!
Hubertus - Wto 05 Lip, 2005 19:29
Ja tam wolę Balbinkę - to moja ulubienica - przynajmniej jako jedyna nie łasi się do wszystkich
Kasia :) - Wto 05 Lip, 2005 22:09
A to ja nie wiedziałam że ty wolisz ... ostre kobiety :wink:
Agata - jeszcze raz - było suuupeeer!
Bravo dla Balbiny - za opanowanie
Bravo dla Agaty - za wygląd medialny
Bravo dla Bliźniaków - za talent komediowy!
i doprawdy, ja tam żadnej tremy nie zauważyłam
A co do wpuszczenia na zlot - wpuszczamy! nawet do własnego domku, łóżka, lodówki :lol:
PS: fotki są, opóźnienie spowodowane chwilowymi problemami z netem!
Hubertus - Sro 06 Lip, 2005 06:29
od lodówki to ty się Perełko trzymaj z daleka
Kasia :) - Sro 06 Lip, 2005 07:42
no co? chciałam być miła
Hubertus - Sro 06 Lip, 2005 11:09
Kasia napisał/a: | no co? chciałam być miła |
no ale z tym lozkiem to chyba sprawy do konca nie przemyslalas :twisted:
Daniel - Sob 13 Sie, 2005 16:31
Drodzy Państwo, dzis było powtórzenie programu z udziałem P. Agaty i wesołego towarzystwa. Ciesze sie że wreszcie i mi udało sie zobaczyć. Prosze się nie martwić wszystko było super!!
|
|