|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - Asia Tomek i LEONEK - TM
Miła od Gucia - Czw 03 Cze, 2010 19:41 Temat postu: Asia Tomek i LEONEK - TM Tekst Joasi:
cyt:
Jesteśmy i My.
Od początku do schorniska zajechaliśmy ok.11 przywitała nas serdecznie Pani Wanda i 2 dziewczyny. Piesków mnóstwo aż żal się patrzy na te smutne oczka.
Poszla po psinkę jak go zobaczyłam przywitał się przez bramkę i olal kilka krzaczków
Miał go na ręce wziąść mój mąż ale chyba ma uraz do facetów bo uciekł (teraz już jest lepiej)
Więc musiałam z Panią Wandą razem wziąść na ręce do samochodu.
Ta fotka to właśnie w pierwszych chwilach w samochodzie.
Dałam mu łyzeczkę Lokomotiv trochę na początku bujało ale położył się i tak na zmianę i oglądaniem widoczków. Podróż trwała ok.4h więc trochę długo.
Kiedy podjechaliśmy pod dom wyjrzał i zamerdał ogonkiem
Wyszedł nawet sam z samochodu. Przywitał się z moją sunią trochę wrogo nastawioną do innego psiaka ale ona ma tak zawsze.
Zadowolony biega po podwórku i cały czas merda ogonkiem. Szkoda tylko że nie znamy jego losu sprzed schroniskiem. Ale teraz zaczyna nowe życie z Nami
Piesek dostał imię LEON i nawet reaguje."
Witajcie w grupie.
Cieszę się, że wszystko poszło dobrze.
Teraz najważniejsze, żeby Wam zaufał, reszta sama przyjdzie.
gocha - Czw 03 Cze, 2010 19:55
Szczęścia w "nowym" lepszym życiu Leonku :grin:
Piszcie na bieżąco jak chłopak się aklimatyzuje.
A dlaczego macie nick zmieniony ? :shock:
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 05:20
Pierwsza nocka za Nami Psina super nic nie napaskudził nie na kupciał. Poszliśmy wcześnie spać bo burza u nas była i brak światła.
Leon ma 3 miejsca do spania w pokoju i na zmianę je zmieniał co jakiś czas podchodził do łóżka sprawdzić czy my nadal jesteśmy.
Zakochaliśmy się w nim po same uszy....jest cudowny teraz biega po podwórzu.
Bogusiu nie umiem wgywać zdjęć proszę o pomoc bo mam troszkę fotek
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 05:55
W nowym domku
http://nasza-klasa.pl/#pr...allery/album/23
zojka - Pią 04 Cze, 2010 07:27
Fajnie ... tylko jest tam wpis, ze nie udostępniono galerii
A poza tym bardzo się cieszę, że Leon znalazł swoje miejsce. Swój domek.
Odwdzięczy się Wam stokrotnie!
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 07:50
Już poprawiłam
Miła od Gucia - Pią 04 Cze, 2010 08:40
Joasiu wyślij mi zdjecia na e-maila
na nk nie mogę wejsć masz blokadę.
a zdjecia wstawię chętnie
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 09:47
Już wysłałam. Proszę powiedzieć na priv mi jak te zdjęcia wstawiać to sama będę mogła.
Asia i Basia - Pią 04 Cze, 2010 11:08
Witamy LEona i nowych szczesliwych posiadaczy wyczekanego basseta. Mam sentyment do imienia Leon Fajny z niego pies, czekamy na Wasze relacje i fotki
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 11:17
Dziś wstawię więcej zdjęć. Tylko wrócę z pracy. Mąż informuje mnie co Leon robi aktualnie siedzi przy bramie. I wygląda bo w okolicy sporo psiaków.
Mamy nadzieję że szybko się zaklimatyzuje u Nas.
Tylko jak pogoda będzie bo na podwórzu mamy trochę dużo wody przez wczorajsze ulewy.
Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 04 Cze, 2010 11:43
Bardzo się cieszę, że wszystko ok
Pozdrawiam Leonka i jego nową Rodzinkę
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 13:11
Leon wywąchał w domu w siatce resztki chleba i chałki ...i ze smakiem je zjadał uśmiechając się Swoim słodkimi usteczkami
Miła od Gucia - Pią 04 Cze, 2010 16:00
Możliwe, ze był karmiony chlebem.
Ale bułki paryskie czy bułki możesz pokroić lekko podsuszyć i dawać do chrupania
joannalatusek - Pią 04 Cze, 2010 17:14
Miła od Gucia napisał/a: | Możliwe, ze był karmiony chlebem.
Ale bułki paryskie czy bułki możesz pokroić lekko podsuszyć i dawać do chrupania |
I tak będę robić bo widzę że jemu smakują.
Dziś po pracy razem z Leonem sprzątaliśmy wodę jaka nam w ostatnie dni napadała. Jak wzięłam się za się odlewanie wody to w resztkach co została brodził sobie łapami i od czasu do czasu rzucał resztki śliny na moje spodnie. hehe
I zrobił dziś postęp bez łapówki wszedł sam do domu...ale wiem dlaczego bo Pańcia robiła jedzonko dla Pana
gocha - Pią 04 Cze, 2010 20:35
Fajnie się takie wiadomości czyta. Cieszę się bardzo , że wszystko tak ładnie się udało.
Zobaczycie za kilka tygodni bedziecie się zastanawiać jak do tej pory udalo Wam się żyć bez basseta :grin:
joannalatusek - Sob 05 Cze, 2010 05:54
Witamy z ranka dzień 2.
Leon przespał ładnie całą noc nie był tak nerwowy jak pierwszej nocy nie sprawdzał co chwile czy nadal jest w kochającym domku i czy my jesteśmy w tym samym miejscu
Rano wypuściłam Leona na dwór załtwił swoje potrzeby i wrócił do domku.
Z moją jamniczką powoli się zaprzyjaźniają Super biegają razem i odganiają szpaki
A to fotki z wczoraj
joannalatusek - Sob 05 Cze, 2010 06:10
I z dzisiejszego porannego mycia
Miła od Gucia - Sob 05 Cze, 2010 13:22
Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze układa.
Ale jeszcze trochę trzeba mu dać czasu.
A jak do męża, już bardziej przyjaźnie, czy jeszcze się boi.
Joasiu, musiałam zlikwidować nick, Asia...., ten drugi z którego pisałaś. Ale tekst skopiowałam.
joannalatusek - Sob 05 Cze, 2010 15:06
Właśnie dziś to jest źle. sobota dzień wolny od pracy wszyscy koszą trawę jeżdza samochodami pies wystraszony że juz nawet do mnie mało co przychodzi a już tak fajnie było.
Leży na końcu podwórka i co jakiś hałas to zrywa się i chce uciekać
Paulinx - Sob 05 Cze, 2010 17:17
Eh... biedny. Miejmy nadzieję, że jutro niedziela i nikt już trawy kosić nie będzie i lepiej będzie... Pewnie minie jakiś czas, przyzwyczai się. Jakoś to będzie, dacie radę, zobaczycie. ;p
gocha - Sob 05 Cze, 2010 17:26
Może wobec tego powinnaś go zabrać troszkę do domu, dać jakiś smakołyk, pobawić się z nim, albo czymkilwiek zająć. W sytuacji gdy czuje się niepewnie trzeba mu zaoszczędzić stresu, nie powinien leżeć sam "na końcu podwórka"
On jest w nowym miejscu, nie poznał Was jeszcze, został oderwany od "swojej" suni, towarzyszki, to już wystarczający stres aby się bać. Na początek powinien mieć spokój, miłość i obecność człowieka, później jak już będzie wiedział, że nic mu nie grozi i przyzwyczai się do Was to przestanie się bać.
Batus - Sob 05 Cze, 2010 18:26
Pomyślałam to samo, chyba dobrze by było gdybyście go zabrali do domu, odgrodzili od hałasów, a nawet zamknęli drzwi do pokoi, to daje poczucie bezpieczeństwa...będzie dobrze, oswoi się
Dorti - Sob 05 Cze, 2010 18:57
Bliskość człowieka to jest to co mu najbardziej potrzebne.
Usiądż przy nim na podłodze, połóż sie obok niego, głaszcz, ściskaj, całuj :grin:
będzie oki :wink:
joannalatusek - Sob 05 Cze, 2010 19:33
Mała poprawka na końcu podwórza siedzał ze mną. Drapałam go za uszami, przy okazji je wyczyściłam. A teraz hałasów mniej (tylko mnóstwo komarów) i sobie biega po podwórku. A do domu nie za bardzo ma ochotę wchodzić. Nawet na noc musimy go wnosić
Miła od Gucia - Sob 05 Cze, 2010 20:53
Podwórkowiec, pewnie w ogóle w domu nie przebywał, nie wie co to jest - też go trzeba przyzwyczajać do nowej sytuacji.
Joasiu, myślę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
Fajnie, że jest u Was. Pozdrawiam.
I pytaj zawsze o co chcesz, jak widzisz, pomoc jest od zaraz.
zojka - Nie 06 Cze, 2010 06:18
Do wszystkiego musi się przyzwyczaić.
A to czasem trwa. Ale będzie dobrze.
Jak to gadają miłość zwycięża wszystko :grin:
joannalatusek - Nie 06 Cze, 2010 07:25
[quote="A jak do męża, już bardziej przyjaźnie, czy jeszcze się boi.
Joasiu, musiałam zlikwidować nick, Asia...., ten drugi z którego pisałaś. Ale tekst skopiowałam.[/quote]
Do męża już dobrze merda ogonkiem i przychodzi domaga się głaskania i drapania na uszami Mówię mężowi że jak chce się z nim zaprzyjaźnic musi z nim często gadać...
Co do nicka to zauważyłam dziękuje
Dziś rano jak wypuściłam Leona coś wywąchał w ziemi i zaczął kopać a to z jednej strony a to z drugiej...ja go obserwowałam ukratkiem zobaczył mnie i przybiegł domagając się zabaw.
Najbardziej podoba mi się to że jak idzie ze mną to tak blisko trzyma się mojej nogi ze
co jakiś czas wpada na mnie.
ps. chyba mnie choroba bierzę przez to bieganie w piątek z Leonem po kałużach w trawie ale co tam najwyżej na zwolnienie z pracy, pójdę będę miała więcej czasu dla Naszego LEonka
poranny sen na dworze słoneczka świeci trzeba się dogrzać
Batus - Nie 06 Cze, 2010 08:14
Ale fajnie wygrzewa się w słoneczku. Głaski dla niego
joannalatusek - Nie 06 Cze, 2010 15:04
http://www.youtube.com/watch?v=eC_8twfcI-c
http://www.youtube.com/watch?v=7boq5B9lJPc
Nasz Leon w wersji wideo
Miła od Gucia - Nie 06 Cze, 2010 15:34
No to się chłopaka zadomawia.
Fajnie ma w tym ogródku.
joannalatusek - Nie 06 Cze, 2010 15:50
No fajnie sa kwiatki i drzewka do podlania
Batus - Nie 06 Cze, 2010 16:25
Fajne filmiki
joannalatusek - Nie 06 Cze, 2010 16:38
Mam pytanie na ile lat wzglada Leon, bo bardziej macie doswiadczenie ode mnie.
Batus - Nie 06 Cze, 2010 17:54
Hmm, siwej mordki nie ma więc pewnie jest poniżej 6 lat, zależy też jak się zachowuje. Wiem, że jest smutny i po przejściach, ale później na pewno będziesz mogła określić po jego zachowaniu na ile jest jeszcze młody. A wydaje mi się, że może mieć ok. 2-3 lat z wyglądu.
Byłaś u weta? On chyba najlepiej stwierdzi ile Leon ma lat.
joannalatusek - Nie 06 Cze, 2010 18:09
Batus napisał/a: | Hmm, siwej mordki nie ma więc pewnie jest poniżej 6 lat, zależy też jak się zachowuje. Wiem, że jest smutny i po przejściach, ale później na pewno będziesz mogła określić po jego zachowaniu na ile jest jeszcze młody. A wydaje mi się, że może mieć ok. 2-3 lat z wyglądu.
Byłaś u weta? On chyba najlepiej stwierdzi ile Leon ma lat. |
U weterynarza jeszcze nie byliśmy, pewnie on do nas przyjedzie bo Leon nie umie chodzić na smyczy. nawet nie mam samochodu aby go do niego zawieść.
Dziś rano skakał po trawie i chciał się bawić szkoda tylko że była godzina 4.20 i spać mi się chciało. Zastanawia mnie jedno tzn. Jak go rano wypuścimy na dwór po nocy to jeszcze przez jakąś godzine przychodzi sam do domu. A potem nawet jak jesteśmy w domu w ciągu dnia boi się. Na noc go wnoszę do domu , bo sam przecież nie wejdzie ;/ ale co tam jestem cierpliwa, chcemy mu dać dużo miłości...Wczoraj nawet zaszczekał
Miła od Gucia - Nie 06 Cze, 2010 18:15
Trzeba mu dać czas.
On jak zobaczy, że w domu żadna krzywda mu się nie dzieje, sam będzie leciał jeszcze Wam do łóżka wejdzie.
Mirka - Nie 06 Cze, 2010 18:43
troche czasu ,miłości i wyrozumiałości
a Leoś odwdzieczy sie tym samym :lol:
w kazdym bądz razie mocno za Was trzymam kciuki :lol:
gocha - Nie 06 Cze, 2010 21:13
Czas i miłość, to najważniejsze, reszta sama się ułoży :grin:
Jakieś nadzwyczajne musi być to miejsce w ogródku gdzie się tarzał, że wcale nie chciał stamtąd odejść :shock:
Asia i Basia - Nie 06 Cze, 2010 22:17
A mnie to sie zdaje,ze ucho go swedzialo albo moze woda mu naleciala.
joannalatusek - Pon 07 Cze, 2010 05:37
Tak prędziej ucho go swędziało. Ale co chwilę chciał wchodzic do ogrodu. Dziś chrzest bojowy ma Leon ja idę do pracy na 8 mój mąż na 14 wychodzi o 13:30 i zostawiamy psy na dworze, bo ładna pogoda. Wracam o 16:15 mam nadzieję że będzie ok
Mirka - Pon 07 Cze, 2010 08:54
joannalatusek napisał/a: | Dziś chrzest bojowy ma Leon ja idę do pracy na 8 mój mąż na 14 wychodzi o 13:30 i zostawiamy psy na dworze, bo ładna pogoda. Wracam o 16:15 mam nadzieję że będzie ok |
a nie boisz sie że pies ucieknie, ktos otworzy furtkę.......nie wiem ......ja bym nie zaryzykowała,nie lepiej zostawić go w domu :cry:
joannalatusek - Pon 07 Cze, 2010 09:40
Furtka jest zamykana na klucz. Poza tym mam jeszcze wujka na podwórzu który jest w domu i je pilnuje tak było jak miałam tylko sunię.
joannalatusek - Pon 07 Cze, 2010 16:39
Jeszcze tak serdcznego powitania to ja nie miałam. Leon skakał i szczekał z radości
Nie zawiódł się że go zostawiłam
Kamoos - Pon 07 Cze, 2010 16:43
My nigdy nie zostawiamy psiaków na dworze jak nas nie ma ,różnie może być np burza ... w domu są bezpieczne :smile:
joannalatusek - Pon 07 Cze, 2010 16:47
Mój Leon na tyle co zdąrzyłam zauważyć przez te dni nie lubi siedzieć w domu. Nie znam go i nie wiem jak się by zachowywał sam podczas naszej nieobecności. W zimę to napewno będę go zostawiać w domu...
Batus - Pon 07 Cze, 2010 16:57
Fajnie, że się cieszył na Twój powrót :lol:
zojka - Pon 07 Cze, 2010 17:24
A ja przez cała wiosnę, do teraz zostawiam psy w zagrodzie.
Jak im za zimno to włażą do budy. Jak deszczyk kropi to też
Faktem jest, że w razie draki wychodzę z pracy i jestem w domu w ciągu 2 minut
Tak mi ich żal, gdy zostają w domu a tu piękne słoneczko za oknem....
joannalatusek - Pon 07 Cze, 2010 18:50
zojka napisał/a: | A ja przez cała wiosnę, do teraz zostawiam psy w zagrodzie.
Jak im za zimno to włażą do budy. Jak deszczyk kropi to też
Faktem jest, że w razie draki wychodzę z pracy i jestem w domu w ciągu 2 minut
Tak mi ich żal, gdy zostają w domu a tu piękne słoneczko za oknem.... |
dokładnie jestem tego samego zdania moja sunia jak jest słoneczko odwracam jej wycieraczkę na drugą stronę która szybko się nagrzewa i się wygrzewa Leon podobnie tyle ze na drawce lub chodniku.
Coraz bardziej jest odważny gdy ulicą idą psy razem z sunią szczekają na nie, głos ma donośny:)
joannalatusek - Wto 08 Cze, 2010 18:11
Dziś zostałam w domu - grypa
Leon coraz pewniej się czuje z Nami już taki płochliwy nie jest. Po podwórku chodził ptak myslałam że odfrunie jak do niego moja sunia pobiegła ale ptaszkowi coś się stało bo nie fruwał Leoś wylukał że ptaszek nie lata i go przeganiał z miejsca na miejsce. Nie mogłam mu przetłumaczyć że nie wolno robił swoje.
zojka - Wto 08 Cze, 2010 20:08
Bo bassety zarozumiałe są (przynajmniej moje)
One uważają, że wszystko Pan Bóg stworzył dal ich wygody, zabawy czy ułańskiej fantazji
Miła od Gucia - Wto 08 Cze, 2010 21:16
Joasiu, aspirynka, czosnek, miodzik - kuruj się, zdrowia życzę.
A Leonek atomek pięknie się prezentuje
joannalatusek - Sro 09 Cze, 2010 12:37
Pięknie fajna z niego psinka. Na tych zdjęciach własnie pożerał zabawkę
joannalatusek - Czw 10 Cze, 2010 14:35 Temat postu: Pierwszy tydzień za nami Pierwszy tydzień z Leonem za Nami.
I tak mija tydzień jak Basior jest z nami. Chyba już się powoli przyzwyczaja do Nas bo zaczyna psocić. Wczoraj wieczorem jak już w łóżku leżeliśmy zainteresował się prześcieradłem przecież to takie fajne ciągnąć za róg. Jak go pogoniliśmy od prześcieradła znalazł jeszcze kwiat (skrzydłokwiat) za długie liście ma trzeba pociągać i w ziemię powąchać może coś tam znajdę ;D
Sam już wchodzi wieczorem do domu nie muszę go wnosić. Szczekam na psy a jak pańcia wychodzi trzeba wyć i szczekać na zmianę
I uwielbia się bawić w berka...ja szybko biegam, ale on też ma powera. Parę okrążeń po podwórku i pies się umęczy.
Miła od Gucia - Czw 10 Cze, 2010 15:12
Joasiu, jak to szybko zleciało.
Cieszę się, że tak w przyjaźni i cudnej atmosferze się poznajecie.
Tak jak się już poczuł pewniej, zaczął broić.
To dobra oznaka dla psa, a mniej dobra dla Was hi hi
a zobacz, czy na podwórku będzie szalał i bawił się butelką plastikową po mineralnej, bo w większości to ulubione szaleństwo bassetów.
joannalatusek - Czw 10 Cze, 2010 15:21
Moja jamniczka tak się bawi, zapewne Leon też do niej dołączy. Na chwilę obecną ma maskotkę i ją rozrywa. Co do kąpieli to recznik też narazie nie przechodzi. Na początku jeszcze stał potem już mi uciekał i chował się pod wielką tuję.
joannalatusek - Czw 10 Cze, 2010 19:02
A to fotki z dzisiejszego wieczoru.
Gryziemy kość
i trochę się ośliniłem
zojka - Czw 10 Cze, 2010 20:37
Fajnisty
Moje bawiły się prześcieradłami do póki nie wygryzły dziur :shock:
Batus - Czw 10 Cze, 2010 20:42
Ale z niego fajny misio! Jak ja lubię takie czarne łebki
Magda i Rudolf - Czw 10 Cze, 2010 21:06
No przystojniak z niego jest :smile:
troublemaker - Czw 10 Cze, 2010 22:26
PIekny jest. Ja mam slabosc do bardziej czarnych bassetow
Butelke po mineralne polecam jak najbardziej. Zabawa wprost wysmienita. A najlepiej jak tam jeszcze troche wody zostalo, mozna rozkrecic / rozgryzc i sie napic na koniec :wink:
Mirka - Czw 10 Cze, 2010 22:33
Bono tez uwielbia zabawy butelka,
ale on je tylko odkręca,butelka odkręcona jest bezuzyteczna, :razz:
Magda i Rudolf - Pią 11 Cze, 2010 06:18
Rudolf tez sie bawi butelka, odkreca , miazdzy ja i po zabawie
Miła od Gucia - Pią 11 Cze, 2010 06:52
Joasiu, a napisz, jak jego ranka po kastracji, goi się ?
joannalatusek - Pią 11 Cze, 2010 07:27
A w porządku. Zagoiła się
joannalatusek - Pią 11 Cze, 2010 07:47
Magda i Rudolf napisał/a: | No przystojniak z niego jest :smile: |
Oj tak przystojniak. Wszystkie psy go na ulicy znają
Batus napisał/a: | Ale z niego fajny misio! Jak ja lubię takie czarne łebki |
My też. Bardzo się cieszymy że psinka jest u Nas
troublemaker napisał/a: | PIekny jest. Ja mam slabosc do bardziej czarnych bassetow
Butelke po mineralne polecam jak najbardziej. Zabawa wprost wysmienita. A najlepiej jak tam jeszcze troche wody zostalo, mozna rozkrecic / rozgryzc i sie napic na koniec :wink: |
moja Jamniczka tak robi. Kiedy w domu zgniatam buletkę to już skacze koło mnie aby jej dać do zabawy. Leon jeszcze trochę się boi hałasu. Więc butelka trochę głośna i nie wie co z nią się robi za bardzo, z czasem będą oboje szaleć
joannalatusek - Sob 12 Cze, 2010 13:40
witamy w upalną sobotę
Miła od Gucia - Sob 12 Cze, 2010 13:41
Ale mu dobrze, poje, odpocznie i co mu trzeba, jeszcze go pogłaszczą,
jaką ma poduszkę :wink: :wink:
joannalatusek - Sob 12 Cze, 2010 13:49
Tak tylko coś na łapkę kuleje
Batus - Sob 12 Cze, 2010 21:16
Ooooo, jaki słodziak
joannalatusek - Wto 15 Cze, 2010 19:14
Muszę się pochwalić że Nasz Leon dziś przespał noc w Swoim kojcu ALe najpierw musiałam mu pokazać do czego on służy...usiadłam w nim po czym psina sam wszedł i zaczął drapać czyli układać po swojemu, a w nocy się do niego położył.
I czuje się u Nas już super...prawie się nie boi...i do domu zagląda średnio co 5 minut
Dorti - Wto 15 Cze, 2010 19:32
Wspaniały i mądry chłopaczek :wink:
Mirka - Wto 15 Cze, 2010 19:45
Super
Miła od Gucia - Wto 15 Cze, 2010 20:04
Jak się cieszę, Leoś zaczyna bassecieć hihi
gocha - Wto 15 Cze, 2010 20:52
Czyli już wyszliście na prostą :grin:
joannalatusek - Sro 16 Cze, 2010 08:15
gocha napisał/a: | Czyli już wyszliście na prostą :grin: |
Hehe powoli wychodzimy
Miła od Gucia napisał/a: | Jak się cieszę, Leoś zaczyna bassecieć hihi |
Aż za bardzo. Dziś rano zrobił niezły bajzel szkoda że fot nie zrobiłam.
1. Kojec na dworze - jak by się spać zachciało
2. Szczotka do zamiatania - bo chodnik był brudny
3. Parasolki - na wypadek deszczu bo trochę się chmurzyło
Najgorsze że jak mu mówię nie wolno to ma to w d....!
gocha - Sro 16 Cze, 2010 08:31
No cóż, chciałaś basseta :grin: , to masz
zojka - Sro 16 Cze, 2010 09:53
gocha napisał/a: | No cóż, chciałaś basseta :grin: , to masz |
Taaa
Do nas wszystkich pasuje powiedzenie
widziały gały, co brały :shock: :shock:
i ja bym się z tym zgodziła, bo widziały ale często NIE WIEDZIAŁY
joannalatusek - Sro 16 Cze, 2010 10:03
Nie no spoko mi to nie przeszkadza. Ale spróbuje go nauczyć porządku ;P
Batus - Sro 16 Cze, 2010 15:57
joannalatusek napisał/a: | ...spróbuje go nauczyć porządku ;P |
gocha - Sro 16 Cze, 2010 19:26
Taaaa, porządku go chcesz nauczyć :shock: :lol: , no chyba , że masz cudotwórcze zdolności :grin:
joannalatusek - Czw 17 Cze, 2010 06:06
Batus napisał/a: | joannalatusek napisał/a: | ...spróbuje go nauczyć porządku ;P |
Obrazek |
Mój mąż też tak zareagował
gocha napisał/a: | Taaaa, porządku go chcesz nauczyć :shock: :lol: , no chyba , że masz cudotwórcze zdolności :grin: |
heh....pożyjemy zobaczymy
joannalatusek - Pią 18 Cze, 2010 20:07
dziś miałam wizytę ponieważ rana po kastracji dziwnie wyglądała. Zrobiłam zdjęcie poszłam do weta mu pokazać bo leon smyczy nie trawi lekarz zobaczył i powiedział że przyjedzie. Dał mu zastrzyk i zaszczepił na wścieklizne oraz na ranę popsikał szarym sprayem powiedział że będzie ok. Leon bal się do nas podejść ale teraz jest już ok.
troublemaker - Pią 18 Cze, 2010 20:30
To srebrne to taki srodek na gojenie i przeciwbakteryjny. Mojej Krowce tez psikali takim po sterylce. Super sie po tym goi.
Bedzie dobrze. Zobaczycie.
A tak w ogole, to wasz Leon i moja Krowka sa bardzo podobni. Moj narzeczony zobaczyl zdjecie Leona i sie pyta: "a skad tam zdjecie Krowy?" Mowie mu, ze to nie ona, a on: "no jak nie? No nasza przeciez, spojrz tylko"
joannalatusek - Nie 20 Cze, 2010 19:09
Witamy i my.
Sobota minęła nam pod tytułem usuwanie pękniętej rury w ścianie w kuchni...a niedziela lenistwo jak się tylko dało plus wyjście na głosowanie
a oto fotki
Pan z Leonkiem
a tak mi dobrze w kojcu
i koło Pańcia
Joasika - Nie 20 Cze, 2010 19:12
Super!
Pierwsza fotka bombowa - takie męskie polegiwanie
joannalatusek - Nie 20 Cze, 2010 19:16
Joasika napisał/a: | Super!
Pierwsza fotka bombowa - takie męskie polegiwanie |
Jedna mina lepsza od drugiej. Kojec zdecydowanie trochę za mały...musimy coś kupić większego
Miła od Gucia - Nie 20 Cze, 2010 20:33
Udało się Leonkowi, ma u Was tak dobrze.
Moje chłopaki też tak leniuchują
joannalatusek - Nie 27 Cze, 2010 07:32
Trofea naszego basseta:
para kapci,
pilot od tv,
mieszanka wedlowska
końcówka czekolady
oraz inne roznosci zjedzone bądz wyniesione na dwór
joannalatusek - Nie 27 Cze, 2010 07:32
moni - Nie 27 Cze, 2010 10:15
Cały Basset
Mirka - Nie 27 Cze, 2010 10:57
uważajcie bo Leoś
może sie dopiero rozkręca :lol:
zojka - Nie 27 Cze, 2010 13:05
Mirka napisał/a: | uważajcie bo Leoś
może sie dopiero rozkręca :lol: |
I tak to wygląda....
Ale trofea takie rozsądne, wartościowe :grin:
joannalatusek - Nie 27 Cze, 2010 14:30
zojka napisał/a: | Mirka napisał/a: | uważajcie bo Leoś
może sie dopiero rozkręca :lol: |
I tak to wygląda....
Ale trofea takie rozsądne, wartościowe :grin: |
Wie chłopak co brać. film jak się bawi kocem
http://www.youtube.com/watch?v=uVdlaMx-c9E
Leon daj buziaka
I Nasz piękny łobuziak
Joasika - Nie 27 Cze, 2010 15:18
Już widzę, jak podnosicie ten koc taki ośliniooooony i utytłany, hihihi...
No prawdziwy basset!
Asia i Basia - Nie 27 Cze, 2010 15:31
O ile bylo co podnosci Nie pozarl ? Zupelnie jak dzieciak z obrusem, musi sciagnac
joannalatusek - Nie 27 Cze, 2010 15:43
A jaką ma frajdę przy tym.
Miła od Gucia - Nie 27 Cze, 2010 21:31
Jaki on żwawy, jak się zabrał za koc.
Coś mi zdaje Mireczko, że rośnie konkurencja Bonusowi.
Joasia toż to mały czort, zaczyna od pilota, no ładnie
gocha - Nie 27 Cze, 2010 21:42
No cóż, odżył chłopak to się rozwija intelektualnie :grin:
Ale fajna zabawa z tym kocem, a jak z praniem, też Ci zdejmuje ze sznurka ?
zojka - Pon 28 Cze, 2010 05:04
No co? Sie chłopak potrafi bawić!
joannalatusek - Pon 28 Cze, 2010 05:39
gocha napisał/a: | a jak z praniem, też Ci zdejmuje ze sznurka ? |
No właśnie mam z tym problem, bo ręczniką nie podaruje musi pociągnąć
Magda i Rudolf - Pon 28 Cze, 2010 07:17
NO co, wkurza go to, cos tam dynda w powietrzu to trzeba sciagnac i rozpracowac w strzepy Skad ja to znam :wink:
Mirka - Pon 28 Cze, 2010 08:31
Miła od Gucia napisał/a: |
Coś mi zdaje Mireczko, że rośnie konkurencja Bonusowi.
Joasia toż to mały czort, zaczyna od pilota, no ładnie |
no w końcu jakis godny konkurent.....może w takim razie Bonkowi
przejdzie
joannalatusek - Sob 03 Lip, 2010 13:55
No i tak dziś mija miesiąc jak Leonek jest z nami jak ten czas szybko leci....
A to Leona przyjaciółka z podwórka Daisy i jej dzisiejsze opalanie. Leon woli cień
Miła od Gucia - Sob 03 Lip, 2010 14:42
Kiedy to zleciało ?
dopiero co jechałaś po Leonka.
joannalatusek - Sob 03 Lip, 2010 15:22
No właśnie Bogusiu szybko czas leci
zojka - Sob 03 Lip, 2010 21:18
Pamiętasz ten czas, kiedy Leona nie było? :lol:
Życie było nudne, co?
joannalatusek - Nie 04 Lip, 2010 07:10
zojka napisał/a: | Pamiętasz ten czas, kiedy Leona nie było? :lol:
Życie było nudne, co? |
oj masz racje.
Nikt mi prania nie zbierał pod moją nieobecność
w nocy nikt nie chrapał poza mężem i nie wydawał dziwnych dzwięków tak jak tej nocy;D
Życie było takie nudne
Asia i Basia - Nie 04 Lip, 2010 12:02
A jak bedzie pieknie, dopiero wszystko przed Wami, basset lubi dlugo sie rozkrecac i zawsze potrafi zaskoczyc
joannalatusek - Nie 04 Lip, 2010 19:27
Fotki z zabawy z Panem
Ja rozrabiam a Pan sprząta to co kocham najbardziej
i filmik z zabawy i tak jest codziennie wieczorkiem
http://www.youtube.com/watch?v=b29mQtv7_bo
Mirka - Nie 04 Lip, 2010 19:33
Leos jest sliczny :lol:
joannalatusek - Nie 04 Lip, 2010 19:34
Mirka napisał/a: | Leos jest sliczny :lol: |
w imieniu Leosia
Miła od Gucia - Nie 04 Lip, 2010 22:11
ale on zadowolony, wybiegany,
cudnie,
aż serce się raduje
Joasiu czy mogę filmik przekleić na dogo, tam jest temat psiaków ze schronu.
joannalatusek - Pon 05 Lip, 2010 06:02
Miła od Gucia napisał/a: |
Joasiu czy mogę filmik przekleić na dogo, tam jest temat psiaków ze schronu. |
Oczywiście że tak, nawet nie musiałaś się pytać. Tylko link mi prześlij
Miła od Gucia - Pon 05 Lip, 2010 06:40
ok
http://www.dogomania.pl/t...j%C4%85-za-domy!!!/page9
joannalatusek - Pon 05 Lip, 2010 07:35
Zupełnie zapomniałam o Dogo a tam też się o Leonku pisało
Miła od Gucia - Pon 05 Lip, 2010 08:01
Tak, ja zawsze w sprawie adopcji, robię przedruki z dogo do nas i odwrotnie.
joannalatusek - Pon 05 Lip, 2010 08:03
To super zawsze na bieżąco
zojka - Wto 06 Lip, 2010 06:13
Leon jest bossski
joannalatusek - Wto 06 Lip, 2010 07:19
kolejne trofeum Leona mój nowy klapek :twisted:
Miła od Gucia - Wto 06 Lip, 2010 08:07
i ostał Ci się jeden
jak on tak będzie podgryzał pojedynczo, będziesz miała niezłe pary klapek
prawy taki, lewy taki :lol:
gocha - Wto 06 Lip, 2010 08:35
Może umówcie się z Mirką i kupujcie takie same, zawsze jakąś całą parę się skompletuje, najwyżej wymieniać się będziecie :grin:
Mirka - Wto 06 Lip, 2010 08:54
joannalatusek napisał/a: | kolejne trofeum Leona mój nowy klapek :twisted: |
.....a nie mówiłam że się rozkręca :razz:
joannalatusek - Wto 06 Lip, 2010 09:36
Mirka napisał/a: | joannalatusek napisał/a: | kolejne trofeum Leona mój nowy klapek :twisted: |
.....a nie mówiłam że się rozkręca :razz: |
no ale wczoraj go ukarałam dostał klapsa...i patrzył smutas...bo jak będę mu tak darowała to go rozpieszczę i wtedy to już tragedia.
Mój rozrabiak jeden
Mirka - Wto 06 Lip, 2010 12:16
Joasiu
zeby ten klaps nie odniósł
odwrotnego skutku,u mnie tak było :razz:
joannalatusek - Wto 06 Lip, 2010 17:15
Jest dobrze.
joannalatusek - Sro 07 Lip, 2010 17:54
http://bassety.net/images...0%20(Small).jpg
A to mój poranny śpioch mam nadzieję że to byl pierwszy i ostatni raz
domelcia - Sro 07 Lip, 2010 18:01
pierwszy na pewno ale ostatni na pewno NIE
joannalatusek - Sro 07 Lip, 2010 18:02
domelcia napisał/a: | pierwszy na pewno ale ostatni na pewno NIE |
Nie mam nic przeciwko...gdyby dał się wykąpać i by był pachnący itd.
domelcia - Sro 07 Lip, 2010 18:07
ja tam nie wiem, mnie basseci zapach nie przeszkadza, ale znam takich, którzy twierdzą, że bassiorki śmierdzą nawet po kąpaniu
a może go do tej kąpieli zachęcić sprytnie?? zabawą?? łakomczuchem?? może polubi wodę
joannalatusek - Sro 07 Lip, 2010 18:08
Chyba trzeba będzie. Poczekam az będzie cieplej na dworze
Miła od Gucia - Sro 07 Lip, 2010 19:34
No teraz Leoś już prawdziwy basset
a jaki zadowolony
Mirka - Sro 07 Lip, 2010 19:38
tak samo jak Bono
zaczął od schroniska
potem legowisko w ciepłym salonie
potem pięterko ,jedno łóżko,potem drugie łóżko...a teraz mysli że wszystkie są jego :~
pewnie taki sam plan ma Leoś....
gocha - Sro 07 Lip, 2010 20:05
też tak uważam
Basset to basset, swoje prawa ma (z racji rasy oczywiście :wink: )
joannalatusek - Czw 08 Lip, 2010 05:39
Mirka napisał/a: | tak samo jak Bono
zaczął od schroniska
potem legowisko w ciepłym salonie
potem pięterko ,jedno łóżko,potem drugie łóżko...a teraz mysli że wszystkie są jego :~
pewnie taki sam plan ma Leoś.... |
Mówicie że Leon ma plan :d
Asia i Basia - Czw 08 Lip, 2010 18:40
Na pewno ma, basseci plan opanowania pieterek i panskich lozek. My to juz tez mamy za soba
gocha - Czw 08 Lip, 2010 19:54
My też , to niby co ? lepiej masz mieć? :wink:
Miła od Gucia - Wto 13 Lip, 2010 13:47
Joasiu Leonka w galerii uzupełniłam,
proszę wybierz sobie jakieś zdjęcie do galerii
Leonek w nowym domu.
Wstaw mi je tutaj ja sobie przeniosę.
joannalatusek - Wto 13 Lip, 2010 14:05
W której galerii?
gocha - Wto 13 Lip, 2010 14:40
W galerii adoptowanych (uratowanych ) bassetów :grin:
W "zakończone adopcje"-galeria
joannalatusek - Wto 13 Lip, 2010 18:49
Dziś Leo wyprowadził się z kojcem na dwór oglądać ptaszki
A przepraszam, już wstawiam
lub to
Batus - Wto 13 Lip, 2010 20:46
A te ptaszki to zamiast telewizora?
Miła od Gucia - Wto 13 Lip, 2010 21:51
Dzięki Joasiu
tu jesteście
http://www.forum.bassety....p?p=58748#58748
joannalatusek - Sro 14 Lip, 2010 06:23
O jak milo dziękujemy
Batus napisał/a: | A te ptaszki to zamiast telewizora? |
Jakoś TV go nie interesuje, nie ma fajnych programów przyrodniczych więc idzie w teren podziwiać przyrodę...;d
joannalatusek - Sob 24 Lip, 2010 16:48
Z pozdrowieniami od Leonka
Asia i Basia - Sob 24 Lip, 2010 17:07
Ale on usmiechniety, pozdrawiamy rowniez Leosiu
Batus - Sob 24 Lip, 2010 18:02
Piękny pysio nas pozdrawia, dzięki
joannalatusek - Sro 18 Sie, 2010 16:19
Witamy dawno nas nie było na forum. Leonek rozrabia jak to basiory, parę rzeczy dołączyło do grona pogryzionych oraz podartych itd.
joannalatusek - Pią 20 Sie, 2010 20:14
Mała sesyjka z dzisiejszego dnia. Leonka i mojej suni Daisy
Było małe grilowanko Leon pilnował jedzonka ;d
Leon & Grill
Języczek
Batus - Pią 20 Sie, 2010 20:22
Ale mu u Was dobrze Miło oglądać te fotki
Miła od Gucia - Pią 20 Sie, 2010 20:24
Też tak patrzę, Leoś wypiękniał, i jak grzecznie przy grillu siedzi, nie pożarł wszystkiego hi hi.
Z Daisy się zaprzyjaźnili ???
joannalatusek - Pią 20 Sie, 2010 21:19
leon z daisy już na stopie przylecielskiej. Wszędzie razem. A grila grzecznie pilnował aż sama się zdziwiłam że nie próbuje nic ściągnąć. Od wtorku mamy w domu gościa i tak się zaprzyjaznił że bez zabaw się nie obejdzie. Musi być podrapany wygłaskany itd.
Jest super
Miła od Gucia - Sob 21 Sie, 2010 07:35
To cudownie, bardzo się cieszę, że jesteście dla niego tacy Kochani.
Jak ja zawsze mówię "swój na swego trafił".
I tak Leoś od dawna czekał na Was :lol:
joannalatusek - Nie 22 Sie, 2010 15:45
Oj tak Bogusiu masz rację. Czekaliśmy na siebie nawzajem.
Czas szybko leci niedługo już 3 miesiące jak Leoś jest z Nami
Mirka - Pon 23 Sie, 2010 10:35
joannalatusek napisał/a: | Oj tak Bogusiu masz rację. Czekaliśmy na siebie nawzajem.
Czas szybko leci niedługo już 3 miesiące jak Leoś jest z Nami |
i to jest najpiękniejsze....już 3 miesiace a Ty cały czas piszesz o nim z radością :lol:
i o to własnie chodzi :lol: :lol: :lol:
joannalatusek - Pon 23 Sie, 2010 12:39
Bo się zarumienie. Kocham WSZYSTKIE ZWIERZAKI i nic na to nie poradzę. Gdybym miała możliwości to bym założyła przytulisko. Wiem że to ciężka praca. Ale dająca dużo radości.
joannalatusek - Wto 24 Sie, 2010 10:09
Kto mi napisze jak mamy bezstresowo wykąpać Naszego LEONA. Bo śmierdzi strasznie.
domelcia - Wto 24 Sie, 2010 10:53
niektórych psiórów po prostu nie da się bezstresowo... ale ja mam taką propozycję:
jak będzie ciepło to szlauch dwie osoby i ogródek. Na początek bez żadnego trzymania tylko zabawa w chlapanie wodą ( pańciostwo też powinno być nieco pokapane) jak nie będzie paniki to zmiejszać odległości miedzy psem a szlauchem do "namydlenia" to już trzeba potrzymać, ale można to zrobić czochrając psiaka i tez jest to przyjemniejsze...
W każdym razie u mnie skutkowało u Lorci i Małej, a ze Stówąnie mam problemów, wrzucam ją do wanny, daję jej gumową kaczuszkę ( poważnie) do gryzienia i ją kąpie - z wycieraniem jest gorzej
POWODZENIA!
gocha - Wto 24 Sie, 2010 11:22
Ja gdzieś kiedyś czytałam , że można najpierw do pustej wanny czy brodzika włożyć jakiś smakołyk i wsadzić tam psa. Następny raz znów to samo i puścić maleńkim strumieniem wodę, ale z natrysku, węża, nie z kranu na psa tylko na dno wanny żeby nie straszyć hałasem czy lecącą na grzbiet wodą.I tak do skutku aż się uda namydlić i spłukać.
joannalatusek - Wto 24 Sie, 2010 12:48
Tylko taki jest problem że jak Leon widzi wąż czy inne rzeczy służące do lania wody zaraz ucieka i taki tego finał.
A wanny w domu nie mam tylko brodzik a do niego nie wchodzi. Może jeszcze trochę poczekamy nie będę psa stresowała
Mirka - Wto 24 Sie, 2010 13:16
Joasiu a może potraktuj go szamponem na sucho
są takie w proszku dla psów,całego go wysypiesz ,wetrzesz w sierść
i póżniej czego sam nie wytrzepie to Ty wyczeszesz :~
gocha - Wto 24 Sie, 2010 13:28
Ewentualnie jeszcze możesz zastosować inną metodę. Kup w aptece dużą butlę BORASOLU, nalej na ręcznik i dokładnie "umyj" całego psa Borasolem. Nie zaszkodzi na pewno, tylko trzeba wymyć dokładnie te miejsca najbardziej "pachnące", mocno zmoczyć skórę i potem wytrzeć. Nie trzeba splukiwać, a Borasol ma właściwości przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze, więc i smrodek zlikwiduje.
joannalatusek - Wto 24 Sie, 2010 14:11
Mirka napisał/a: | Joasiu a może potraktuj go szamponem na sucho
są takie w proszku dla psów,całego go wysypiesz ,wetrzesz w sierść
i póżniej czego sam nie wytrzepie to Ty wyczeszesz :~ |
Chyba to bym zastosowała najchętniej a jak te środki się nazywają?
aniapiotr - Wto 24 Sie, 2010 15:00
http://allegro.pl/gimborn...1193542697.html
http://allegro.pl/amiwet-...1196717481.html
ja takie znalazłam...
ktoś próbował któryś ?
Bo Italo ostatnio się kąpał w 1934 jak wymazał się w kupie na polu i kąpiel odbywała się na zasadzie pies pod prysznicem zamknięty, ja na krześle leję wodę z góry, a i tak wszystko mokre i obrośnięte sierścią... :lol:
prysznic i wanna ble, ale kałuża, bajoro, jezioro... raj...
joannalatusek - Wto 24 Sie, 2010 16:25
Dziś chciałam zobaczyć jak Leon zareaguje jak pójdę z Daisy na spacer bez niego. Kiedy zakładałam jej szelki patrzył z ciekawością co robię. Gdy wzięłam smycz uciekł. Wyszłam za furtkę Leoś zobaczył że Daisy nic się złego nie dzieje. Szczekał i szczekał byłam na mieście i go nadal słyszałam. Gdy już wracałyśmy Leon nas zobaczył o dziwo na mój widok zaczął szczekać (nigdy nie szczekał) ale wydaje mi się że to jest reakcja na spacer bez niego. Weszłyśmy z Daisy na podwórko powąchał ją ogonkiem zamerdał.
Chyba będę to częściej stosować, może Leon się nawróci do spacerów i już nie będzie się tak bał obroży i smyczy
Mirka - Wto 24 Sie, 2010 18:19
aniapiotr napisał/a: | http://allegro.pl/gimborn-szampon-na-sucho-200-ml-polecam-i1193542697.html
http://allegro.pl/amiwet-...1196717481.html
ja takie znalazłam...
ktoś próbował któryś ?
Bo Italo ostatnio się kąpał w 1934 jak wymazał się w kupie na polu i kąpiel odbywała się na zasadzie pies pod prysznicem zamknięty, ja na krześle leję wodę z góry, a i tak wszystko mokre i obrośnięte sierścią... :lol:
prysznic i wanna ble, ale kałuża, bajoro, jezioro... raj... |
ja akurat nigdy nie używałam takich szamponów,ale wiem że mój sąsiad uzywał i bardzo sobie chwalił :lol:
Miła od Gucia - Wto 24 Sie, 2010 19:33
Joasiu, a połóż na końcu węża smakołyki, może się zaprzyjaźni, a potem powoli dalej go oswajać
Miła od Gucia - Czw 16 Wrz, 2010 10:01
Trochę to trwało, ale lepiej późno niż wcale.
Oryginał wydrukowany prześlę Wam Joasiu pocztą, proszę na pw o adres.
Batus - Czw 16 Wrz, 2010 13:41
Kurcze, bardzo wymowny ten podpis pod zjęciem, ładnie
joannalatusek - Pon 20 Wrz, 2010 05:38
Jaka miła wiadomość z początku tygodnia nie wiem dlaczego jej nie zauważyłam adres już Bogusiu wysłałam ale na facebook'u dziękujemy
joannalatusek - Nie 28 Lis, 2010 10:38
Witamy po długiej przerwie.
Co u Nas:
Leon rozrabia ma się dobrze. Ostatnio mieliśmy nawet akcję kąpiel przygotowaliśmy się do niej jak na wojnę. A tu niespodzianka. Leoś wszedł pod prysznic bez problemu musiał być kąpany wcześniej.
W grudniu mija 6 miesięcy jak Nasz Leoś jest z Nami
Miła od Gucia - Nie 28 Lis, 2010 10:46
Jesteście,
gdzie żeśta się podziewali ???
Leoś, wie że higiena to podstawa.
Pozdrawiamy
joannalatusek - Nie 28 Lis, 2010 10:50
No właśnie cały czas na tym samym miejscu. Czytałam codziennie ale jakoś nic nie pisałam.
joannalatusek - Nie 16 Sty, 2011 18:34
Witamy w nowym roku
Leon już się zadomowił na dobre. Dziś założyłam mu obrożę dzielnie chodził. Wczoraj miał kąpiel sam wszedł pod prysznic jestem z niego bardzo dumna.
W tamtym tygodniu zwichnął sobie tylnią lewą łapę. Fotki za chwilę będą też
Miła od Gucia - Nie 16 Sty, 2011 18:50
Joasiu czekamy na fotki.
A co z łapą, pewnie szalał ?? :lol:
joannalatusek - Pon 17 Sty, 2011 06:43
Pewnie tak. Wydaje mi się że pośliznął się na lodzie którego ostatnio dużo było.
joannalatusek - Wto 15 Lut, 2011 20:03
jesteśmy po dłuższej przerwie. Spowodowanej między innymi nowym sposobem logowania. Ale przy pomocy Bogusi i Krzysia się udało <uff>
Leoś ma się dobrze. Za klimatyzował się już na dobre. Jak widać na zdjęciach.
Czy to oczy mogą kłamać
Miła od Gucia - Wto 15 Lut, 2011 20:47
Piękny z niego bassior,
fajnie, że się odezwałaś.
Od Miłki nie mam jeszcze wieści, jak tylko coś się dowiem dam znać.
Łapa dla Leosia od Guciola
Joasika - Sro 16 Lut, 2011 08:01
Jak on przystojnie pozuje do zdjęć :!:
Piękny jest...
joannalatusek - Sro 16 Lut, 2011 08:36
Oj zrobić mu zdjęcie to graniczy z cudem. Zobaczy aparat to ucieka
Miła od Gucia - Sro 16 Lut, 2011 09:39
Boi się FBI, żeby go nie rozpoznali hi hi
joannalatusek - Sro 16 Lut, 2011 14:27
Możliwe
joannalatusek - Czw 26 Maj, 2011 13:10
Witajcie.
Dawno Nas nie było - w sumie powód był jeden zapomniałam hasła hehe, ale przy pomocy Bogusi się udało.
Na początek chcę napisać, że w listopadzie zostaniemy rodzicami :-)
A już za kilka dni pierwsze urodzinki Leona jak jest u Nas szybko zleciało. A Leoś zadomowił się już na dobre jak każdy Basior ma swoje humory itd. Ale jest kochany uwielbia drapanie po brzuchu domaga się tego codziennie po kilka razy.
Ostatnio przez nieuwagę wybiegł nam poza podwórko - zwiedzał okolice, a ogon mało mu się z radości nie urwał i od tamtej pory czasami mówimy na niego TURYSTA :-)
Jeszcze zostało nam kupienie dla niego szelek i możemy przymierzać się do pierwszego wspólnego spaceru :-)
Jeszcze parę fotek dla przypomnienia
http://www.fotosik.pl/pok...339bee7b9f.html
http://www.fotosik.pl/pok...c54aeedc10.html
http://www.fotosik.pl/pok...cc2d7a1b72.html
Miła od Gucia - Czw 26 Maj, 2011 13:19
Piękny jest ten Wasz Leonek
cofnęłam się, żeby obejrzeć zdjęcie z przytuliska
co dobry dom, serce, wspaniała opieka znaczy dla zwierzęcia
Nie ten sam, cudny, radosny, lśniący
Widzę, że z kolegą bacznie obserwuję co się dzieje.
Joasiu zdrówka życzę, dbaj o siebie i maleństwo.
Ciekawa jestem jak Leonek przyjmie maleństwo.
Wszystkiego dobrego
Dorti - Czw 26 Maj, 2011 13:28
Serdecznie gratuluję powiększenia rodziny :grin: :wink:
To jedne z najpiękniejszych chwil w życiu :wink:
Wszystkiego dobrego :grin:
A Leoś już wie
joannalatusek - Czw 26 Maj, 2011 13:30
Na tym zdjęciu czekają na swojego pana aż wróci z pracy i się pobawi biegając po podwórku.
Maleństwo Nasze ma 15 tygodni więc jeszcze sporo przed Nami.
A jak Leoś przywita zobaczymy w Listopadzie.
Ps. Leoś już coś czuje bo Pańcia nie bawi z nim się tak jak kiedyś tzn. nie biega z nim
Batus - Czw 26 Maj, 2011 18:53
Gratuluję !
A Leoś bardzo mi się podoba, kawał psiska z niego
besta - Czw 26 Maj, 2011 20:21
Gratulacje :grin: .A Leon-przystojniak :wink:
Asia i Basia - Czw 26 Maj, 2011 22:34
Ale fajnie, gratulacje, bedzie nowy maluch na forum. TRzymamy kciuki
A Leon faktycznie fajnle wyglada.
joannalatusek - Pią 27 Maj, 2011 06:37
Oj tak kawał psiska z niego. Musimy go na wagę postawić i zobaczymy ile nasza kruszynka waży :-D
Zdjęcie typu no daj mi coś zjeść
Nie to nie pójdę sam drogę do kuchni znam prosto :-)
Joasika - Pią 27 Maj, 2011 09:21
Hihihi... :lol:
Leżę i kwiczę :lol:
Jakbym naszego potwora widziała
Śliczny jest ten Wasz pasztet, cudny
Miła od Gucia - Pią 27 Maj, 2011 10:12
Nie będę przeklejać zdjęć,
ale zobaczcie sami, taki oglucony w tym przytulisku, te pazury
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=3055
joannalatusek - Pią 27 Maj, 2011 15:16
Przecież to nie ten sam pies. Bardzo się cieszę że trafił do Nas tu ma prawdziwy dom i ludzi którzy go kochają i mają wrażenie że jest u Nas od szczeniaka.
joannalatusek - Nie 29 Maj, 2011 09:59
A to Nasz dzisiejszy Leon i jego biegi z Tomaszem :-)
http://www.youtube.com/watch?v=WADN45D53yM
oraz fotka nie ma co robić
i jeszcze jedna zapomniana.
Rano wypuściliśmy go na dwór nie chciał wejść do domu to tam stwierdził że pójdzie spać
Miła od Gucia - Nie 29 Maj, 2011 10:07
Leoś w chowanego się z Pańciem bawi, fajnie ma u Was,
dobrze, że kocyk jest na ławeczce, Leoś ma się w co wtulić.
joannalatusek - Nie 29 Maj, 2011 10:24
Kocyk sam go tam zaniósł ;-)
Takie wyścigi są codziennie, choć i to tak mało na co go stać czasami biega tak z 15 minut - nasi znajomi dziwią się że ta rasa ma w sobie tyle energii ;D
joannalatusek - Wto 31 Maj, 2011 09:09
Udało mi się wykąpać Leona.
Radość po kąpieli bezcenna. Chyba było mu strasznie gorąco. Bo cieszył się strasznie
joannalatusek - Sro 20 Lip, 2011 20:03
Na reszcie dzidzia się ujawniła i będziemy mieli córeczkę
http://www.youtube.com/watch?v=0NjpiPZN6ZA
miłego oglądania
moni - Sro 20 Lip, 2011 20:28
Ale super.Następna dzidzia na forum i do tego dziewuszka :lol: :lol: :lol:
Miła od Gucia - Sro 20 Lip, 2011 20:31
wiesz, tak oglądałam, to niesamowite, dzisiejsza technika
i widzisz, słyszysz serduszko Maleństwa
pozdrawiam, dbaj o siebie i o Córeczkę
Mirka - Sro 20 Lip, 2011 20:44
matko kochana pierwszy raz takie cos widzę
za moich czasów nie było takiej techniki,
co najwyzej mozna było posłuchac bicia serca
super :shock: :shock: :shock:
watla - Czw 21 Lip, 2011 06:30
Wzruszyłam się od rana. Jak Ona rozkosznie ziewa.
Joasika - Czw 21 Lip, 2011 09:23
Gratulacje :!: :!: :!:
Śliczna jest
No i za Mirką powtórzę, że za moich czasów takich cudów nie było :cry:
A usg, to dinozaury pokazywało...
Asia i Basia - Czw 21 Lip, 2011 17:05
Zawsze bede powtarzac, ciaza, dziecko to najwiekszy cud swiata , najbardziej fascynujacy i najpiekniejszy.
Jak patrze na ten filmik, to normalnie kopanie i bulgocik w brzuchu czuje, a to ziewanie tej kruszynki - normalnie obled :grin: Wszystkiego naj naj dla Was i Waszej malej dziewczynki
joannalatusek - Czw 21 Lip, 2011 17:12
Też się wzruszyliśmy jak zobaczyliśmy jak słodko ziewa i jeszcze rączka buzię chce zakryć.
Nie mogę się doczekać jak ją ujrzę i wycałuje :-)
Miła od Gucia - Czw 21 Lip, 2011 17:13
Niańkę w sumie już masz :lol: :lol:
zobaczysz jak Leonek będzie małej niańkował :lol:
joannalatusek - Czw 21 Lip, 2011 17:29
Tak jęzor ma długi będzie miał co robić
Kala - Czw 21 Lip, 2011 17:34
niesamowite i piękne jednocześnie :shock: wielkie gratulacje
gkoti - Pią 22 Lip, 2011 21:05
Cudownie coś takiego zobaczyć :lol: Powtórzę się, ale za moich czasów...hihihi, ale ja też niedługo będę oglądać takie w domku, bo będzie wnusio/wnusia :lol: :lol: :lol:
Serdeczne gratulacje i zdróweczka jak najwięcej dla Was wszystkich :lol:
Dorti - Pią 22 Lip, 2011 21:37
Coś fantastycznego :wink:
Maleńka jest taka wyrażna.
Dużo zdrówka dla Was :grin:
eufrazyna - Pią 22 Lip, 2011 21:45
Gratulacje :grin:
zojka - Sob 23 Lip, 2011 16:58
A ja dopiero teraz obejrzałam
GRATULACJE!!!
joannalatusek - Wto 23 Sie, 2011 10:35
Dawno nas nie było tzn. czytamy codziennie ale mało piszemy.
Co u Leonka wszystko okey choć zauważyłam że coś ma z zębami bo często zgrzyta nimi ma lekki kamień na kłach dalej czysto nie wiem od czego to może być. Muszę weta przysłam przy okazji go zaszczepi.
Leoś w upalne dni chowa się pod dużą rozłożystą tują uwielbia to miejsce można powiedzieć że to jego kryjówka.
Ostatnio na spacerku niestety bez Leona jeszcze nie wychodzi z nami boi się. Widzieliśmy u siebie w miejscowości Basetkę taka staruszka szkoda że Leoś jej nie widział pewnie by pogadali razem hehe.
https://lh4.googleusercontent.com/-7IqdwZF-W5k/TlNzxoMOuMI/AAAAAAAAAss/oBbXloNUVJo/s512/IMG20110814_004_edit.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-bDw8445LH4M/TlNz3ljD0yI/AAAAAAAAAs0/kzyY4WIYixE/s512/IMG20110814_007.jpg
Miła od Gucia - Wto 23 Sie, 2011 10:40
Joasiu, czy ta Staruszka była z opiekunami
Hej Leoś - ruszaj do miasta - nie bojaj się :lol:
joannalatusek - Wto 23 Sie, 2011 12:52
Tak ma swoich właścicieli była u siebie na podwórzu razem z buldogiem angielskim i spanielkiem :-)
joannalatusek - Sob 03 Wrz, 2011 12:07
Tak się bawi tak się bawi Leono z panem
http://www.youtube.com/watch?v=nB7Pmcb23Tw
Miła od Gucia - Sob 03 Wrz, 2011 12:31
Jamnior jaki spryciarz, Leoś nie ma szans
on tylko szczekaniem nadrabia
Leoś cudnie się ma, aż miło Joasiu - Kochani jesteście
joannalatusek - Pon 05 Wrz, 2011 17:46
Może kogoś zainteresuje
http://allegro.pl/figurka...1792717409.html
luluamelu - Pon 05 Wrz, 2011 18:11
...figurka sliczna...ino malutka ...a cena rooooosnie :wink: .....odpuszcze sobie,chociaz mnie kusi,oj kusi...
joannalatusek - Pon 05 Wrz, 2011 19:51
Mi też się strasznie podoba.A cena z dnia na dzień rośnie.
joannalatusek - Sob 03 Gru, 2011 11:34
22.11.2011 o godz.4.18 przyszła na świat Nasza córeczka Olivia - 3800g i 57cm
Jesteśmy bardzo szczęśliwi
https://lh6.googleusercontent.com/-mGzFWelS-oI/TtfRhbg1RgI/AAAAAAAABFs/SF7jUx_MBzc/s640/PB280061.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-ZAgbLxnF0Tw/TtfR2CnsChI/AAAAAAAABF0/7xb8GsLKRQE/s512/PB300064.JPG
Dorti - Sob 03 Gru, 2011 11:37
Oliwka jest obłędna :grin:
Cudo słodkie i pachnące w pięknym kapelusiku z niebieskim kwiatkiem :wink:
Gratuluję Wam serdecznie, niech panienka zdrowo się chowa a rodzice się wysypiają :wink:
Mirka - Sob 03 Gru, 2011 11:41
przecudna Kruszynka :lol:
GRATULACJE :lol:
eufrazyna - Sob 03 Gru, 2011 13:28
Serdeczne gratulacje
koluś - Sob 03 Gru, 2011 13:56
gratulacje
Marynia - Sob 03 Gru, 2011 16:56
Ale słodka kruszynka,gratulacje :lol:
Asia i Stefan - Sob 03 Gru, 2011 17:13
Dzidzi jest boska!! Śliczniutki Aniołek, serdeczne gratulacje!
moni - Sob 03 Gru, 2011 17:45
Slicznotka :lol: Gratulacje :lol: :lol:
Miła od Gucia - Sob 03 Gru, 2011 17:46
Asiu, Tomku
Oliwka jest cudowna
Wszystkiego dobrego dla Was
czy Leonek dba należycie o Oliwcię ?
joannalatusek - Sob 03 Gru, 2011 19:04
Oczywiście
gkoti - Sob 03 Gru, 2011 22:05
Ej, szczęśliwi rodzice- niuńka jest cudowna, maleńka, kruszynka :wink: zdróweczka dla niej i rodziców i niech leonek się opiekuje nową pancią :wink:
watla - Nie 04 Gru, 2011 11:19
Serdeczne gratulacje dla szczęśliwych rodziców.Dzidzia cuuudna.
Batus - Sro 28 Gru, 2011 22:15
Dopiero się dokopałam do tego wątku, gratulacje Śliczna jest
zojka - Czw 29 Gru, 2011 20:14
Gratulacje!!!!
joannalatusek - Wto 07 Lut, 2012 11:39
Witamy
Dawno nic nie pisałam choć na forum jestem prawie codziennie.
Z życia codziennego prócz Leonka który nie chce w domu siedzieć tylko woli dworek czas zajmuje mi moja już prawie 3-miesięczna córeczka Olivka
Leonowi strasznie wyszedł łojotok nie wiem jak to zlikwidować
https://lh6.googleusercontent.com/-z14pSATiBEM/TxcyFtJIRWI/AAAAAAAABas/zFkcRMNS3F0/s720/DSC_1023.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-LB8qZDgYs7Q/TxcyHAFvHxI/AAAAAAAABaw/X-kjbDbYLuM/s512/DSC_1024.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-hv0eQo0zkGQ/TxcyRilMfWI/AAAAAAAABbg/x8ic__Wy9pU/s720/DSC_1032.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-bK_vS5fQyAU/TxcyN76BY6I/AAAAAAAABbI/xV2ckb7M874/s512/DSC_1029.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-p6KGsYI-Jbo/Tyahcyb8MQI/AAAAAAAAByA/lDizseqdSv8/s640/P1260483.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-njAdGGkQzOE/TyahZ5T29zI/AAAAAAAABxw/XVvNta2sAkk/s640/P1250477.JPG
Miła od Gucia - Wto 07 Lut, 2012 11:52
Joasiu, piękne z Was Dziewczyny
całuski dla Oliwci
co do Leonka, może się na zimę konserwuje - zartuję
poszperaj po ambulatorium, jak nic nie znajdziesz to załóż nowy temat
będziemy radzić - całuski :lol:
Marynia - Wto 07 Lut, 2012 15:06
Miła od Gucia napisał/a: | Joasiu, piękne z Was Dziewczyny
całuski dla Oliwci
|
Oj prawda,prawda
Joasika - Wto 07 Lut, 2012 15:42
Mała Oliwia rośnie jak na drożdżach :smile:
Asia i Basia - Sro 08 Lut, 2012 08:52
Ale fajniusia Najlepszego dla Was dziewczyny
Dorti - Sro 08 Lut, 2012 09:14
Co za piękna, maleńka słodycz :wink:
gkoti - Sro 08 Lut, 2012 21:19
Ależ dziewczyna śliczna :lol: Rośnie rodzinka...zdróweczka dla niuńki i calej rodzinki :lol:
lora - Czw 09 Lut, 2012 10:47
Nowiuśka basseciara nam rośnie :grin: Mały cukiereczek :grin:
Miła od Gucia - Sro 15 Lut, 2012 21:26
w imieniu Joasi zapraszam do galerii Leonka
https://plus.google.com/photos/103174658208467567833/albums/5643980097729032449?authkey=CMPA6Yi8qIf93AE&banner=pwa
https://lh5.googleusercontent.com/-NDs0Q71u4a0/TzufGPFJ5yI/AAAAAAAAB5g/TULANJvi3iE/s720/DSC_0734.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-MzZnK0yXCtk/TzufTpsf7kI/AAAAAAAAB6Y/VMGS2MIOf-w/s720/DSC_0789.JPG
gkoti - Sro 15 Lut, 2012 21:30
Ależ on urokliwy :wink:
joannalatusek - Nie 17 Cze, 2012 19:01
Dawno Nas nie było w naszym poście ale śledzimy w miarę możliwości.
Chciałam się pochwalić tym że Nasz Leoś odważył się dziś po raz pierwszy na spacer poza bramy podwórka. Chłopak miał trochę tremy czy wyjść, ale Pani z Panem i Olivką szli z wózkiem to i Leoś się wybrał. Zadowolony bardzo ogon w górze. Teren znaczył po kilka razy. Słuchał się jak wracaliśmy a on pobiegł z naszą jamniczką to jak ich zawołaliśmy to od razu zawrócił.
A co u Nas. Olivka zajmuje Nasz wolny czas w 100%. Już kończy niedługo 7 miesięcy
A wczoraj byliśmy na stadionie Narodowym na meczy Rosja-Grecja mimo iż nie grali Nasi doping był też dla Nas dużo Polaków było choć jak Rosjanie śpiewali to aż ciarki przechodziły.
Fotki proszę bardzo.
https://plus.google.com/photos/103174658208467567833/albums/5755060052420660865?authkey=CLKKp-6bodTrLw
gkoti - Nie 17 Cze, 2012 19:18
Oliwcia to już pannica, jaka duża, sliczniusia, słodkości takie :wink:
zojka - Pon 18 Cze, 2012 11:25
Oliwcia pięknota, Pańcia zadowolona, Pancio tyż a piesior szczęśliwy!!
Cóż więcej chcieć od życia?
joannalatusek - Pon 18 Cze, 2012 12:02
zojka napisał/a: | Oliwcia pięknota, Pańcia zadowolona, Pancio tyż a piesior szczęśliwy!!
Cóż więcej chcieć od życia? |
By zdrówko było i będzie dobrze
Joasika - Pon 18 Cze, 2012 16:46
Super fotki :!:
To musi być niesamowite przeżycie być na takim ogromniastym stadionie w czasie meczu
joannalatusek - Wto 21 Sie, 2012 19:59
Aktualnie OliV i Leon ścigają się
https://lh5.googleusercontent.com/-twoDvUZyizE/UDPaMRBghqI/AAAAAAAAFIM/BeRcsNREzBQ/s640/P8210002.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-QWaIn8kQZrw/UDPaO5hfajI/AAAAAAAAFIU/Jk0lVxIfCBE/s640/P8210006.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-DBKAecu2oYM/UDPaTJwszHI/AAAAAAAAFIc/zjepi9xb3o8/s640/P8210009.JPG
Miła od Gucia - Wto 21 Sie, 2012 20:02
Oliwka na czterech ściga się z Leonkiem
kolejne młode pokolenie bassecie
bardzo ładne zdjecia
joannalatusek - Wto 21 Sie, 2012 20:06
Dokładnie miałam tak to opisać
joannalatusek - Nie 14 Paź, 2012 10:19
Jesienny Leoś
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/522181_475469269152577_975007058_n.jpg
Joasika - Nie 14 Paź, 2012 13:05
Leonie - pięknie Ci w jesieni
jabluszko520 - Nie 14 Paź, 2012 15:01
haha jak pozuje, no nie mogę :lol: :lol: :lol: ślicznota :grin:
joannalatusek - Czw 18 Paź, 2012 10:58
Leoś pilnuje by nikt Olivki nie obudził https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560610_477150195651151_1747163033_n.jpg
A to prawie 11 miesięczna Olivka
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536559_476845075681663_811993343_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/487008_473920425974128_1304918394_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/308091_473172736048897_1042128247_n.jpg
jabluszko520 - Czw 18 Paź, 2012 11:00
popraw proszę to pierwsze zdjęcie
Asia i Basia - Czw 18 Paź, 2012 22:07
Ale fajna dzidzia, ciekawe co sie snilo, ze taka kwasna ma minke
jabluszko520 - Pią 19 Paź, 2012 10:04
Ale dzidzia ma stróża! Słodko :lol:
joannalatusek - Pią 21 Gru, 2012 11:17
pozdrawiamy serdecznie całą 6. Olivka Asia Tomek Leoś Daisy i kot
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Miła od Gucia - Pią 21 Gru, 2012 11:29
Leoś jak pilnuje Oliwki
jak robi piesek
aaaa, aaa
hi hi
fajnie :lol:
Marynia - Pią 21 Gru, 2012 13:07
Ale fajną ekipę masz :lol:
madziaa - Pią 21 Gru, 2012 13:31
Ale słodka ojejku uwielbiam takie dziewczynki i jaka uśmiechnięta, pa porządną obstawę. Super ekipa na prawdę
joannalatusek - Wto 07 Maj, 2013 07:21
Olivka i Leonek
http://www.magisto.com/vi...source=facebook
Miła od Gucia - Wto 07 Maj, 2013 07:45
Oliwcia buziaczki
Leon widać ma się dobrze w takim towarzystwie
pozdrawiam
Joasika - Wto 07 Maj, 2013 08:39
Minka Oliwki - bezcenna
joannalatusek - Wto 07 Maj, 2013 10:55
Ona takie miny teraz cały czas strzela. Nawet do obcych.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943000_569847359714767_1523030325_n.jpg a tak Leoś pozuje
madziaa - Wto 07 Maj, 2013 13:58
jaki dostojny bombowo wygląda
jabluszko520 - Wto 07 Maj, 2013 16:33
Poza pasuje na myśliciela - co tak obserwujesz :lol: ?
domelcia - Czw 09 Maj, 2013 21:54
może mnie Weronika poprawi albo i WY
ale Leon na tym zdjęciu wygląda jak Krowa od Troublemaker (Weroniki)
Oliwka jest przesłodka :lol:
Miła od Gucia - Pią 10 Maj, 2013 08:16
Ja napatrzeć się na Leona nie mogę, pamiętam go w schronisku
cudnie, że ma do towarzystwa Oliwcię :lol:
Domi podobni jak nic :lol:
to Krówka
i Leoś
madziaa - Pią 10 Maj, 2013 10:29
cóż za mordeczka hmm nie ma co bassety mają w sobie klasę
Joasika - Pią 10 Maj, 2013 14:10
Te czarne ucha....ech...do zakochania...
troublemaker - Sob 11 Maj, 2013 10:03
domelcia napisał/a: |
może mnie Weronika poprawi albo i WY
ale Leon na tym zdjęciu wygląda jak Krowa od Troublemaker (Weroniki)
Oliwka jest przesłodka :lol: |
Masz racje Domelcia Faktycznie strasznie podobne te nasze psiaki.
Moze to rodzenstwo?
joannalatusek - Wto 21 Maj, 2013 08:21
Kto wie byc może. Nie znam jego przeszłości sprzed schronu
joannalatusek - Sro 03 Lip, 2013 12:01
Witamy i my. Nawet człowiek się nie obejrzy a Leonardo już u Nas 3 lata :-) Zadomowił się na dobre i cieszę się ogromnie. Fajna z niego psina jak każdy Basior uparta śliniąca się świnia
A ostatnio zrobiłam sesyjkę w ozdobnej trawie łobuz zrobił sobie z niej legowisko a była taka ładna wysoka...
http://www.fotosik.pl/pok...e88fc541de.html
Miła od Gucia - Sro 03 Lip, 2013 12:10
nie mogłam się powstrzymać :lol:
to już trzy lata ???
ależ czas leci
a Leon ma jak paczek w maśle
Marynia - Sro 03 Lip, 2013 13:11
ale cudna fotka,Leonku do twarzy ci w zieleni
jabluszko520 - Sro 03 Lip, 2013 14:55
oj tam oj tam, że zaraz trawa udeptana czy coś :lol: ale zobacz jaki on ładny w tej zieleni i fotki wyszły cudne i wygodnie psiakowi :lol:
Joasika - Sro 03 Lip, 2013 20:00
Buszujący w trawie
madziaa - Czw 04 Lip, 2013 21:40
prawdziwe letnie zdjęcia, super extra
joannalatusek - Pią 05 Lip, 2013 13:44
ma jeszcze inne cudowne miejsce do leżenia olbrzymia leżąca tuja a pod nią kupa zakopanego jedzenia, po deszczu błota a ten w niej leży
jabluszko520 - Pią 05 Lip, 2013 15:07
joannalatusek napisał/a: | ma jeszcze inne cudowne miejsce do leżenia olbrzymia leżąca tuja a pod nią kupa zakopanego jedzenia, po deszczu błota a ten w niej leży |
:lol: :lol: moja ma tak samo, pod tują sobie legowisko wykopała :lol:
joannalatusek - Czw 08 Maj, 2014 13:22
Jejciu pomysleć że Leoniasty jest już u Nas 4 lata. Rozrabia i nie słucha się jak każdy Basior. Uwielbia zabawy z Olivką ostatnio miała zabawę siadała na niego i udawała że jest na koniu ubaw co nie miara.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10308069_754785651220936_2172135851706996220_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10313605_754785797887588_235877382957573571_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/10155704_750013715031463_446869022410202064_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10306776_750013875031447_4107535390998777399_n.jpg
jeszcze pokaże film gdzie Leon bawił się z Labladorką
https://www.youtube.com/watch?v=7rm5Yk8H-tI
gkoti - Czw 08 Maj, 2014 16:20
Jaki on ładniusi a jakie piesy szczęśliwe, robawione
Joasika - Czw 08 Maj, 2014 18:21
Leon w kwieciech wygląda obłędnie
A zabawa z labradorką przednia - Leon zrobił jedno okrążenie, a labradorka pięć :lol:
Miła od Gucia - Czw 08 Maj, 2014 18:56
"Moje" Słoneczko Leoś
cudny jest, a Wy jesteście kochani
jabluszko520 - Czw 08 Maj, 2014 19:14
Alez on jest śliczny :grin:
Miła od Gucia - Czw 28 Maj, 2015 10:29
Żegnamy Leona
dziś odszedł za Tęczowy Most
Leon, Tęczowy Most
Cleopatra - Czw 28 Maj, 2015 16:05 Temat postu: Leon-TM Bardzo wspolczuje.... Sama przez to dopiero przechodzilam i przechodze....
ElenaJerry - Czw 28 Maj, 2015 18:10
Marynia - Czw 28 Maj, 2015 18:20
|
|