|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Mój basset - HENRY, FREDA i SAUSIE
BasiaiHenry - Nie 10 Lut, 2013 20:00 Temat postu: HENRY, FREDA i SAUSIE Witam,nazywam sie Henry i jestem 3 letnim bassetem rozpuszczonym do granic mozliwosci:)(tak twierdzi tylko pancia,bo przeciez slowo Nie ma wiele znaczen i zadko!!!znaczy nie:)Mam wiele pomyslow jak umilic zycie mojemu panstwu,ale oni nie zawsze podzielaja moj entuzjazm,a w momencie kiedy zainstalowali bramke ochronna i nie moge sobie brykac w dzien po schodkach na pietro-poprostu bardzo mnie zawiedli!I gdzie ja teraz zaniose np;pudelko mielonego zebysmy sobie z pancia wrzucili cos na zabek w nocy?albo mopa mokrutkiego zeby po tej imprezie posprzatac?Patroluje wiec sobie spokojnie tylko parter,ale i tu jest co zmajstrowac,no a przy pomocy brata to i pomslow jakby wiecej.Przeciez jak pancia nowiutkie szpileczki raz ubrala to znaczy ze juz sie nachodzila ze ho,ho i mozna jej obcasy odgryzc i stworzyc baleriny-zawsze to do paszteta swojego ma blzej,zeby tak np,caluska skrasc:)Dobra lece pospacerowac!Pa Kochani
gkoti - Nie 10 Lut, 2013 21:06
Ej, Henry, jesteś uroczym 100% bassiorkiem i takim zostań, nie przejmuj sie pańcią, bo jak troszke spoważniejesz już...kiedyś...kiedyś...to jeszcze będzie cie namawiała do szalenstw, tak jej będzie tęskno do twoich pomysłów :lol:
BasiaiHenry - Wto 12 Lut, 2013 18:23
Dla mnie to tez idealny pies,a do tego to on mnie wybral,bo kiedy pojechalismy do hodowcy po tego jedynego, bylo kilka znacznie bardziej ruchliwych i rozbrykanych urwisow a moj Henrus sam mnie wybral;najgrubszy i najwolniejszy z calego towarzystwa zrobil kilka krokow,polozyl swoja pysiunie na mojej stopie i spojrzal na mnie w gore tak jak zaden inny!No i juz lezki sie potoczyly ze szczescia i wiedzielismy ze jestesmy dla siebie przeznaczeni!!To jest milosc od pierwszego wejrzenia:)!
BasiaiHenry - Wto 12 Lut, 2013 22:52
madziaa - Sro 13 Lut, 2013 07:32
ooooo jaki jestem śliczny pycholek i jakie długie uszka cudeńko cóż tu więcej mówić
Marynia - Sro 13 Lut, 2013 08:49
Madzia ma rację, jest cudny :lol:
jabluszko520 - Sro 13 Lut, 2013 09:20
śliczności :lol: i ten nochalek cudny jest
Joasika - Sro 13 Lut, 2013 13:35
Przecudne ucha :!:
gkoti - Sro 13 Lut, 2013 16:03
nooooooooo, Piękności wprost!!!buziaczki w nochalka i drapanki za uszkiem od nas :wink:
BasiaiHenry - Sro 13 Lut, 2013 18:32
Witamy,u Henrusia wszystko w granicach normy :wink: jeeeee, śpiiii i pranie roznosi po całym domu a wczoraj postanowił przygotować sie do świąt Bożego Narodzenia- a mianowicie przejął pudełko z 28 kartkami jeszcze nie wypisanymi i postanowił juz wysłać do :sypialni kilka,do łazienki troche,do kuchni i nawet do pralki wysłał ale do schowka juz nie,bo tam mieszka odkurzacz-WRÓG ABSOLUTNY!!!Tak więc wymemlał,opluł,pogryzł i oczywiście wszystkie wraz z kopertami poślinił!!W kazdym razie my juz mamy pewne kroki w stronę świąt poczynione :wink: (szkoda że Wielkanoc nas ominęła).Czyli norma absolutna zachowana,martwi mnie tylko to,ze u nas trzeba chłopcow do jedzenia zapraszać,miski pełne suchej karmy stoją nie tkniete-puszeczka rano i wieczorem,cos z panskiego stołu a suche tylko czasem jak przyjdzie natchnienie.Pytałam weta ,ale waga jest ok,sierść błyszcząca wiec nie wiem czemu moj jest inny-przeciez bassety to odkurzacze?Przerobiliśmy różne karmy i nic..Widocznie Henry to ten jedyny:)
BasiaiHenry - Sro 13 Lut, 2013 18:37
Dziękujemy wszystkim,drapanki,całuuuuuski i mizianie zrobione a ten leniuch teraz chrapie jak lokomotywa,bo tak mu dobrze było i miło,że biedaczek aż usnął..... :grin:
jabluszko520 - Sro 13 Lut, 2013 19:03
bo sie zmęczył tymi całuskami i miziankami :wink: :lol:
BasiaiHenry - Sro 13 Lut, 2013 19:15
a to na dowód :lol:
jabluszko520 - Sro 13 Lut, 2013 19:17
jaki śliczniutki
Joasika - Sro 13 Lut, 2013 20:12
Ale się wtopił w fakturę kocyka
madziaa - Sro 13 Lut, 2013 20:14
Zlewa się z kocykiem to prawda, śliczności
zojka - Czw 14 Lut, 2013 06:53
No to Boże Narodzenie 2013 masz już z bańki!
Możesz zacząć już uszka kleić :razz:
Paulinx - Sob 16 Lut, 2013 00:36
Śliczny psiak
BasiaiHenry - Sob 16 Lut, 2013 18:02
Spacerek miałem że ho,ho:),bo u nas dzisiaj wiosna była!!!
Joasika - Sob 16 Lut, 2013 23:44
Aaaaaaa...wiosna :shock: :!:
A czemu w Irlandii już wiosna, a w Polsce nadal zima
Śliczny Henryś
BasiaiHenry - Pon 16 Gru, 2013 08:27
Witamy wszystkich i pragniemy poinformowac ze wraz z Henrusiem i rodzinka wyruszamy w dluuuuuga podroz z Irlandii do Polski na swiateczna kolacje do mamusi dlatego pragniemy zlozyc wszystkim forumowiczom Świateczne Życzenia;
Wesołych świąt
pełnego brzuszka
białego puszka
humorku dobrego
Sylwka pijanego
dużo przyjemności
jedynej miłości:
Basseta zaślinionego u boku
tego Wam wszystkim życzymy w Nowym Roku :lol: :lol:
Buziaki Kochani i zyczcie nam szczesliwej podrozy,bo czeka nas dluuuga droga przez wiele panstw,Wesolych Swiat!!!!
Miła od Gucia - Pon 16 Gru, 2013 08:40
szczęśliwej i spokojnej drogi
:lol:
Joasika - Pon 16 Gru, 2013 09:05
Trzymamy kciuki za bezpieczną i udaną podróż :!:
madziaa - Pon 16 Gru, 2013 09:14
Szerokiej drogi i bezpiecznego dotarcia do celu
jabluszko520 - Pon 16 Gru, 2013 16:40
Bezpiecznej podróży i Zdrowych i Wesołych! :smile:
BasiaiHenry - Sob 11 Sty, 2014 16:54
Witamy Wszystkich w Nowym Roku,my już cali i zdrowi po powrocie z Polski do Irlandii:)Henruś wyprawę i wielogodzinną podróż zarówno promem jak i samochodem zniósł wyjątkowo dobrze:)Sami zobaczcie
BasiaiHenry - Sob 11 Sty, 2014 16:58
A dzisiaj sami zobatrzcie:BASSET PRACUJĄCY-SPRZĄTAJĄCY :shock:
Marynia - Sob 11 Sty, 2014 20:27
Łoj bidulek, jaki zmęczony po pracy :lol:
gkoti - Sob 11 Sty, 2014 20:48
Henry- ty rośniesz jak na drożdżach Ślicznoto
Miła od Gucia - Sob 11 Sty, 2014 21:42
ach te nasze światowe bassety
widzę, że się bardzo zmęczył sprzątaniem :lol:
Joasika - Sob 11 Sty, 2014 22:31
Heniuś się zmęczył po wielkich porządkach
Widać, że się napracował, bidulek :wink:
BasiaiHenry - Nie 12 Sty, 2014 00:22
Nawet jeszcze nie zaczął a juz szmatki pochował i powynosił,a to poza z tych :no co chcecie jaaa ja mam tylko jedna,niczego nie bralem! Oszust aż miło
madziaa - Pon 13 Sty, 2014 08:24
Padnięty, wykończony biedactwo
Molly i Gosia - Pon 13 Sty, 2014 16:07
one sa jedyne w swoim gatunku zadna rasa chyba nie jest w stanie ich podrobic :grin: :grin: :grin:
Joasika - Sro 15 Sty, 2014 18:19
daria i malgosia napisał/a: | one sa jedyne w swoim gatunku zadna rasa chyba nie jest w stanie ich podrobic :grin: :grin: :grin: |
A któraż by się ośmieliła na taki karkołomny wyczyn :shock:
marzanna67999 - Czw 16 Sty, 2014 20:40
Basiu a ja to szczególną sympatią Henrego darzę, bo bliżej jest mojego syna i jego rodziny niż ja sama. Oni też w Irlandii mieszkają
Pozdrawiam Heniusia i Ciebie
BasiaiHenry - Nie 09 Mar, 2014 15:58
marzanna67999 napisał/a: | Basiu a ja to szczególną sympatią Henrego darzę, bo bliżej jest mojego syna i jego rodziny niż ja sama. Oni też w Irlandii mieszkają
Pozdrawiam Heniusia i Ciebie |
bardzo dziekujemy i jest nam ogromnie miło :lol:
BasiaiHenry - Nie 09 Mar, 2014 16:14
Jeśli o poranku na pierwszy rzut oka wszystko gra ale jakos tak dziwnie ciasno w łóżku to kogo można zlokalizowaćpo odgłosach?
BasiaiHenry - Nie 09 Mar, 2014 16:18
Tak wiec z braku miejsca pańcia wstala i na kawusie sie oddaliła :wink: wraca po jakimś czasie zadziwiona ze na pięterku cisza niesamowita i co zastaje? :shock: :shock: MAŁŻEŃSTWO DOSKONAŁE!!!
Magdaa - Nie 09 Mar, 2014 16:48
Piękny obrazek
Joasika - Nie 09 Mar, 2014 18:32
Buhahahahaha :!: :!: :!: :lol:
I tak oto zostałaś wykolegowana na kanapę :lol: :lol: :lol:
jabluszko520 - Nie 09 Mar, 2014 20:23
haha pańcia do koja pójdzie niedługo
:lol: :lol:
madziaa - Pon 10 Mar, 2014 07:55
Pięknie
Miła od Gucia - Pon 10 Mar, 2014 08:01
to także mój ulubiony widok :lol:
moni - Pon 10 Mar, 2014 11:02
Co za widok ..... :lol: :lol: :lol:
marzanna67999 - Pon 10 Mar, 2014 21:33
Cuuuuuuudne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!
BasiaiHenry - Sob 27 Wrz, 2014 17:05
Hej,hej witamy !!!!Dawno nas nie było ale wszystko u nas super:)Mnóstwo zajęć ale sobotnie poranki pozostają bez zmian:)aha i odnalazłem swoją miłość,zabrałem go do łóżka skoro pańcia taka zaczytana...
Miła od Gucia - Nie 28 Wrz, 2014 11:38
ale wam dobrze
jabluszko520 - Pon 29 Wrz, 2014 10:12
A co to za miłość? hihi bo nie moge dojrzeć
BasiaiHenry - Czw 02 Paź, 2014 12:37
To misiu Fazi wyrwany prosto z Mapetów,Heniuś woli chlopców no cóż.....
BasiaiHenry - Wto 21 Kwi, 2015 18:40
Nowe wcielenie basseta-Bassetorożec Olaf :serce:
Miła od Gucia - Wto 21 Kwi, 2015 19:10
hi hi
RicoSB - Wto 21 Kwi, 2015 19:18
ale się uśmiałem z tych zdjęć!!! REWELACJA!!!
jabluszko520 - Wto 21 Kwi, 2015 21:17
rewelacja!
Joasika - Czw 23 Kwi, 2015 16:44
Różowe kopytka wymiatają!
BasiaiHenry - Pon 02 Maj, 2016 18:44
Hej,hej to my:)dłłuuugo nas nie było ale już jesteśmy i czynnie zdajemy raport:tak więc wiele się u nas pozmieniało;wyprowadziliśmy sie na wieś i nie było łączności a ręce i łapy pełne były roboty.Pakowanie,przeprowadzki a do tego Nowy Czlonek Rodziny Dzień przed Heniusiowymi urodzinami zamieszkała z nami 3 letnia bassetka Freda Bardzo dziwnie grzeczna,usłuchana a do tego zna kilka komend.Normalnie Specyficzny przypadek:)Chłopaki przyjęli ją nadzwyczaj dobrze(fascynacje erotyczne trwały tylko jeden dzień )i jakoś tak wesoło teraz w tym naszym domu.Tylko futro wszedzie fruwa....
Freda to bardzo wesoły psiak,wszędzie jej pełno.Łazi krok w krok za każdym z domowników i ciągle pcha się na kolana.Nie sposób jej nie kochać
BasiaiHenry - Pon 02 Maj, 2016 18:55
Taki miałem tort -Kurczakowo-marchewkowy;pyszotka
BasiaiHenry - Pon 02 Maj, 2016 19:02
Freda
BasiaiHenry - Pon 02 Maj, 2016 19:07
Zakochańce
Miła od Gucia - Pon 02 Maj, 2016 19:44
nie ma jak to dwa bassety
Basiu opowiedz jak trafiła do Was Freda
cudna parka, no cudna
buziaki dla Was
o muszę Wam temat zmienić
BasiaiHenry - Wto 03 Maj, 2016 19:12
Tak więc Freda trafiła do nas w niezwykły sposób-to był dar od...??Dzięki temu iż mocno zaangażowałyśmy się w pomoc tutejszym schroniskowym bidusiom(zbiórki żywności i spania)poznałam pewną dziewczynę,która po ujrzeniu ogłoszenia na irlandzkim Gumtree o chęci oddania bassetki wkleiła mi to na tablicę na facebooku. A że z myślą o adopcji basseta w potrzebie nosiliśmy się już jakiś czas to decyzja była szybka.Pan bardzo dokładnie dobierał rodzinę adopcyjną,gdyż chciał zapewnić Fredzie najlepszy dom.Tydzień trwały rozmowy i pertraktacje:)oddawał ją ze łzami w oczach,bo był to jego drugi basset(poprzedni zmarł w wieku 10 lat:()Niestety sytuacja życiowa naprawdę postawiła go pod murem.Oddał ją najpierw pod opiekę swojej macochy,ale jakoś z Fredą nie polubiły się.(to była krzyżówka Cruelli de Moon i Mortici Adams:)i postawiła sprawe jasno..)No i trafiła do nas:Staramy się nie zawieść zaufania jakim obdarzył nas Marc oddając nam swego psa.Jesteśmy w stałym kontakcie i wiem że nie jest mu łatwo...Dbamy o nią i rozpuszczamy do granic Fajna ta nasza Dziunia Siedzi teraz na stole i udaje wazon....
Miła od Gucia - Wto 03 Maj, 2016 20:39
czytałam ze wzruszeniem
a na końcu
Siedzi teraz na stole i udaje wazon....
się roześmiałam, chciałabym to zobaczyć
Neit - Sro 04 Maj, 2016 13:00
Zonda woli udawać kawałek chlebka i domaga się żeby na niej położyć jakaś wędlinkę albo kawałek serka
Śliczne psiaki
Lacota - Sro 04 Maj, 2016 15:27
Superowa ta Freda.
Heniek zresztą też.
Gratulujemy
Miła od Gucia - Sro 04 Maj, 2016 20:28
a ja mam fotę z podróży Fredy
Henry i Freda - super
BasiaiHenry - Czw 26 Maj, 2016 12:11
Dama w kapeluszu:)Chciała być modna to jest-ma uroczy kapelusik i ostatnio modny wygolony boczek:)a wszystko przez jakiś podstępny ropień,który sam się rozdrapał...
Molly i Gosia - Pią 27 Maj, 2016 21:47
oooo bidulka niech zdrowieje
jabluszko520 - Pon 30 Maj, 2016 07:23
ale dama piękniutka, niech nam zdrowieje szybciutko i żadnych więcej ropieni
Miła od Gucia - Pon 30 Maj, 2016 08:14
dama w kapeluszu
jeszcze parasolka
zdrowiej malutka, zdrowiej
Miła od Gucia - Czw 16 Cze, 2016 22:09
Henry i Freda się kłaniają na leżąco
klusia - Czw 16 Cze, 2016 22:39
gkoti - Czw 16 Cze, 2016 22:44
Tylko calować nochalki
BasiaiHenry - Sob 03 Mar, 2018 18:37
Halo,dawno nas tu nie bylo ,ale wiele sie pozmienialo-wlasnie chyba zwariowalismy i jestesmy w trakcie adopcji 3-go basketa Młoda ma 6 miesiecy i jest po sterylizacji.Warunki okropne,
pies chudzieńki jak wypłata nauczycielska.WAlczyłam z myslami ale zwyciężyło.Trzymajcie kciuki-jutro wiecej informacji
Miła od Gucia - Sob 03 Mar, 2018 22:39
łoł
ciekawi jesteśmy maleństwa, opowiadaj, co jak skąd, dawaj foty
jutro kciuki i łapki trzymamy
Kobieto o Wielkim Sercu
BasiaiHenry - Nie 04 Mar, 2018 16:37
Jesteśmy chwilowo w du...bo wstretne babsko sie rozmysliło ,a mnie krew zalewa z bezsilności Biedne ,bassecie dzieciątko zamkniete w klatce na podwórku podczas takiej zimy i mrozu,i śniegu.Ona ma dopiero sześć miesięcy i nie wie co to beztroskie dziecinstwo ,bo zostajac bożonarodzeniowym prezentem zaraz po nowym roku trafila na podworko...tak kończą prezenty dla czworki dzieci.Ciekawym aspektem jest ,ze pozostale 2 inne psy mieszkaja w domu a ta kruszynka w klatce. Pani chce ja oddać,bo:jest uparta nie załatwia sie na dworze(nie sygnalizuje potrzeb) ,a do tego podgryza dzieci-po sterylce została łaskawie zabrana do domu i nagle szok-ona gryzie dzieci,które tylko!!!chca sie z nia bawić....Też bym gryzła i pewnie nie tylko gdyby po operacji czworka rozdartych dzieciorów mnie szarpała na wszelkie strony. Wszystko było dogadane,wizyta p/a dogadana przez tel i nagle babsko zdanie zmienia-bo synek placze i zle zniosl wiadomość o oddaniu Suzie ..Pani do końca sie nie wycofała,mówi ze moze za tydzien lub dwa,więc siedzę i modlę się żeby tak ich tam użarła żeby sami zadzwonili.Ta niemoc i oczekiwanie jest straszne....
ŁucjaLuna - Nie 04 Mar, 2018 17:24
Najgorsza jest głupota ludzi. I to biedne maleństwo na mrozie....brak słów
Miła od Gucia - Nie 04 Mar, 2018 21:45
Boże, opis dramat dla 6 miesięcznej suni
może jakąś kasę jej zaproponuj a my wesprzemy
BasiaiHenry - Pon 05 Mar, 2018 15:10
Pani Bogusiu,tez mialam taki pomyslale uparło sie babsko i nie ,bo synek...Mimo wszystko dziękuję za ofertę pomocy.Trzymam rękę na pulsie.
Miła od Gucia - Pon 05 Mar, 2018 21:50
Trzymaj Basiu, trzymaj, a za tą panią , złotówka na bassety. Na forum wszyscy mówimy sobie po imieniu, mnie też bardzo proszę, bo już się boję swego wieku
ŁucjaLuna - Pon 05 Mar, 2018 21:56
Trzeba to biedne dziecko zabrać za wszelką cenę od tych ludzi, bo nie mają pojęcia, jak postępować z bassetem. Przekupić, prosić ....nie wiem....masakra
Lacota - Czw 08 Mar, 2018 08:56
Trzymamy kciuki Basiu.
Wierzę, że Ci się uda przekonać tą...Panią.
Jak można basseciątko w kojcu trzymać?
Naprawdę same wulgaryzmy się cisną na usta.
Jeszcze ta sterylka tak szybko zrobiona.
Uda Ci się Ją wydostać z tego okropnego miejsca. Uda.
Kobietę musisz uświadomić kim jest basset i jakie ma potrzeby. Chyba całkiem bez serca nie jest.
Miła od Gucia - Pią 20 Kwi, 2018 06:57
pozdrowienia od Henergo
teraz czekamy na pozdrowienia od Fredy hi hi
Lacota - Wto 01 Maj, 2018 04:52
A kiedy to się Basia pochwali Cudakiem swoim najmłodszym?
No dawaj foty!
ElenaJerry - Wto 01 Maj, 2018 06:27
ja tez czekam, wlasnie z tego powodu od razu po nakarmieniu psiakow sie zalogowalam i ....zdjec nie ma
BasiaiHenry - Wto 01 Maj, 2018 09:18
Halo,no już wszystko piszemy.Oto Sausie-nasza najmniejsza,bo zaledwie 8-mio miesieczna dzidzia.Kurczę ostatnio mieliśmy szczeniaka w domu 8 lat temu,więc jesteśmy trochę zszokowani jej zawrotnością-błyskawica nie pies.Heniek był zakochany aż jeden dzień ale juz mu minęło Frieda cierpliwie znosi zaczepki ale wszystko w granicach normy-kłapie paszczą jak krokodyl kiedy juz Sausie przesadzi z wygłupami.Guinness absolutnie ja olewa i jest nafoszony,że kolejny wielkolud pojawił sie w domu Gwarnie się zrobiło i to chwilami nawet bardzo ale cóż potrzeba była silniejsza-wiec jak sie powiedzialo raz to wyjscia nie bylo,a potem jak sie dowiedzialam, że mała spała w stajni z końmi to mi się słabo zrobiło.Kąpaliśmy ja już 3 razy ale zapach powraca Dziwny to basset co nie potrafi wleźć na kanapę ani na łóżko do tego czeka nas duzo pracy nad odzyskaniem spokoju wewnetrznego ,bo kiedy podnoszę rękę(nie na nia oczywiście) mała drży i cała się kuli.....Brak słów.Poza tym uczymy się siebie, integrujemy ze stadem więc trzymajcie kciuki,bo czeka nas duzo pracy ale damy radę Mała zakochana jest w mojej córce i nie opuszcza jej na krok w sumie to ona kocha wszystkich i caly czas chce sie przytulać i całować.Takiego oto cudaka mamy
Miła od Gucia - Wto 01 Maj, 2018 10:56
Basiu
moje pełne uznanie dla Ciebie i Twojej Rodziny
uratowaliście Friede teraz Sausie
Jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji, nie poddałaś się, walczyłaś o tę sunię, o tego szczeniaka
aż serce się kraje, jak pomyślę co ona przeżyła, szczeniak który potrzebuje od małego ciepła i miłości
ale teraz już tylko będzie lepiej
wyobrażam sobie jak macie "wesoło" w domu z całą czwórką
Ściskam Was serdecznie
i wstawiam foty przesłane przez Basię
ależ ona piękna i te oczy
święta "czwórca"
Sausie
szczęśliwe dziecię
No i koniec, już kolanka i przytulanka
Prawda, że tu wygodniej
silna grupa
Miła od Gucia - Pią 10 Sie, 2018 14:18
Najlepszego szczeniorku kochany
ŁucjaLuna - Pią 10 Sie, 2018 15:31
Dużo szczęścia i zdrowia Maluszku
Juskaw - Sob 11 Sie, 2018 21:07
Sto lat
Miła od Gucia - Sob 22 Wrz, 2018 21:43
I tu paczuszka dotarła
Miła od Gucia - Sro 31 Paź, 2018 23:19
Słodziaki
ŁucjaLuna - Czw 01 Lis, 2018 18:03
Jeden basset to szczęście a trzy...
BasiaiHenry - Czw 21 Lut, 2019 17:44
Bardzo dawno nas nie było ale meldujemy,że u nas wszystko w ogromnym porzadku .Czasem to az strach pomyslec że jest tak dobrze patrzac na wiecznie otwarte bramy Tęczowego Mostu.Moje adoptowane dziewczynki-Frieda i Sausie są nierozłączne-dosłownie jak siostry syjamskie.Wszystko robią razem. Frieda trochę matkuje młodej ale dzieki temu Sausie zna swoje miejsce w stadzie.Jest brojem niesamowitym-zniszczyła tyle rzeczy,że nawet nie jestem w stanie policzyć.Kapcie to dosłownie luksus w naszym domu a potem przeszła do światka przestępczego i okrada sąsiadów i codziennie stawaliśmy się posiadaczami dziwnych akcesoriów jak;kalosz w chmury sztuk 1;3 reczniki,parasol,kapci caly zastęp(szkoda ze pojedyńcze egzemplarze)zabawki dzieciece, stary garnek a nawet konewka i tak codziennie pielgrzymki do sasiadow z zapytaniem czy to ich czy tych po przeciwnej stronie I tak przestaliśmy łatać dziury w ogrodzeniu i założyliśmy nową siatkę i teraz nawet ślimak sie nie przemknie Jaka obraza była przez dwa dni szczekala jak opetana naogrodzenie a ono ani drgnęło ...Henrusiowi 9-te urodziny sie zbliżają i posiwiało mu pysio troszkę ale kondycja niezawodna a dziadek Guinness siwy i żwawy jak to u terierów bywa.Ich czas obchodzi łagodnie.I tak sobie tu żyjemy i cieszymy się sobą Pozdrawiamy wszystkich cieplutko z Irlandii u nas juz wiosna
Miła od Gucia - Czw 07 Mar, 2019 10:45
Najlepszego Słoneczko Kochane
buziaki
ŁucjaLuna - Czw 07 Mar, 2019 15:06
Wszystkiego najlepszego, dużo spacerków i mnóstwa głasków, a przede wszystkim zdrówka.
Miła od Gucia - Sob 20 Kwi, 2019 00:38
Kochany Henry, wszystkiego najlepszego
dużo zdrówka
Miła od Gucia - Sob 10 Sie, 2019 10:45
Najlepszego Królewno
ŁucjaLuna - Nie 11 Sie, 2019 14:29
Wszystkiego najlepszego piękna królewno
|
|