Bassety a urzadzenia elektryczne |
Autor |
Wiadomość |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 17:25
|
|
|
Największym przyjacielem moich psów od zawsze jest ..... Maszynka do mielenia mięsa.
Co roku na święta Bożego Narodzenia robię sama w domu pasztet. Mięcho na takiego paszteta kręcę w maszynce trzy razy. i zawsze w trakcie 2 i 3 kręcenia mnóstwo mięcha sypie się z maszynki na blat i ziemię. Psiaki siedzą pod maszynkę i wpatrują się w nią jak w największy cud na świecie. Widok tych maślanych oczu wlepionych w maszynkę jest zabójczy. A jaki zawód nadchodzi kiedy maszynka jet chowana do szafki. Rozpacz w głos. |
|
|
|
 |
karina_wilson
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 18:03
|
|
|
moje bassety sie slinia na wszytsko, a z miesa to dostaja kotlety SOJOWE i rybe czasem mi sie wydaje ze przez nasze przekonania zywieniowe nasze psy cierpia.... |
_________________ www.ratujfoki.pl
www.viva.org.pl
 |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 19:41
|
|
|
hm, tzn. ze Sheela i Lily sa wegetariankami? nie znam osobiscie takich psiakow, no chyba ze znam a nie wiem o tym a jaką karme im podajesz? czy gotujesz?
aa i widze, ze u Marty dla psiakow maszynka do miesa znaczy to samo co u mnie robot do ciasta |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
karina_wilson
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 21:19
|
|
|
z ciezkim bolem daje im ryby, czasem mieso kurczakowe, kupujemy puszki z etykietka BIO, bo wtedy wiem ze zwierzeta znajdujace sie w puszcze mialy "lepiej" jak reszta w tanich puszkach itp itd....od marca maja moje psiaki tak "ciezko", nie moge im przeciez odstawic kompletnie miecha tylko dlatego ze nasz poglad na mieso sie zmienil. ..dostaja duzo kasz z warzywami, minimalnie miesa, puszki BIO tez z kasza mieszane.
jak jestesmy u moich rodzicow to je moj ojciec ostro miesem podkarmi bo mu dziewczynek szkoda |
_________________ www.ratujfoki.pl
www.viva.org.pl
 |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 21:23
|
|
|
to psiaki będą teraz tym bardziej 'kochać' wizyty u rodziców :smile: |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 21:29
|
|
|
Lutex napisał/a: |
aa i widze, ze u Marty dla psiakow maszynka do miesa znaczy to samo co u mnie robot do ciasta |
maszynka do mięsa to "psi bóg ", którego trzeba czcić i hołubić. |
|
|
|
 |
Monka i Miro

Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 466 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 09:35 Chester i odkurzacz....
|
|
|
Sobota.... odkurzanie.. Mirek zasuwa z odkurzaczem po pokoju, Chester bohater z daleka pilnuje swojego posłania szczekając.... Gdy odkurzacz był już blisko posłania nastąpiła ewakuacja Chestera - zwątpił... . Szybko biegiem w stronę naszego łóżka (jak jest złożone to tam nie wlezie) i hop przednimi łapami na nie, a że nic więcej nie mógł wtedy zrobić, to przykrył łapkami pyszczek i udawał, że go tam nie ma, żeby go odkurzacz przypadkiem nie zauważył :shock: :shock: :shock:
A z cieniem i szybą od balkonu mamy takie same akcje jak tu wyżej wymienione :wink: |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 17:23
|
|
|
to tak jak koty, jak zamkną oczy myślą że ich nie widać |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 11:10
|
|
|
mój Bono tez tak uwielbia |
|
|
|
 |
aniapiotr

|
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 11:13
|
|
|
moje psy wyznają zasadę odkurzacz Twój wróg |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 21:06
|
|
|
O ile pamietam to poprzednia Pani Nelki mowila,ze Nela boi sie odkurzacza....Byc moze....Obecnie raczej nie ma takiego sprzeta coby Nelke "ruszyl"... :wink: |
|
|
|
 |
eufrazyna [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 07:48
|
|
|
Wokół Toli można odkurzać,tyłka nie ruszy,a z kolei Barnaba reaguje na dwa sposoby:albo poluje albo ucieka |
|
|
|
 |
Kala [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 08:10
|
|
|
Platon poluje na złowrogiego smoka szczeka, skacze, podgryza, biega dookoła, czai się, merda ogonem, a czasami robi też fikołki podobnie reaguje na suszarkę do włosów... mamy z niego niezły ubaw |
|
|
|
 |
Tymek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 16:39
|
|
|
a Tymek podczas odkurzania najspokojniej śpi... |
|