Przesunięty przez: Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 15:35 |
nowy model rodziny ;) 2+1+3 :) |
Autor |
Wiadomość |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 14:37
|
|
|
Dowody zbrodni.... zdjęcie sprzed 5ciu minut....
 |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 18:59
|
|
|
Rewelacja :lol: , jestem zachwycona i zdjęciami i akcją :wink: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 20:34
|
|
|
O ja, ale co to ? swoje legowisko pożarły ? |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Kamila

|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 20:54
|
|
|
Oj Bogusia, bo to są bardzo dobrze wychowane psy. Cudzego na pewno by nie ruszyły!
To Kudłate Czekoladowe - rewlelacha. Chociaż Koledze (-ance ?) Ecru też nic nie brakuje. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 21:11
|
|
|
hmmm, tak jakbym swoje widziała w akcji
Brawo :lol: |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 21:18
|
|
|
Kamila to są bracia a to było ich łóżeczko... :twisted:
a przed chwila miałam akcję pod kryptonimem "brzoskwinia" czyli mama zostawiła na małym stole.... Dyziu zabrał... Gordon zabrał Dyziowi i biegał szczęśliwy zapluwając cały dom
edit: zwróćcie też uwagę na fotele... rogi stołu... dywan... i jasne wydrapane plamy na meblach |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 21:34
|
|
|
Przestań Ewa, nic nie widać
U mnie jest tak - Maja nosi, daje Noki a ta niszczy.
Jak Maja ma coś w zębach, najcześciej but, to wtedy ja ją zaczynam chwalić i mówię, że "ma ładne", już wszyscy w domu mówią - "ale Majusia masz ładne, pokaż jakie ładne masz... " Maja wtedy radosna zaczyna krążyć wokół mnie i chwalić się, a po chwili bez szarpaki oddaje zdobycz. Kiedyś ganiałam po całym placu, złościłam się, a jak nie zauważyłam to oddawała buty Noki, która już wiedziała co dalej z nimi zrobić
Teraz Maja zabierając coś, trafia bezpośrednio do mnie, bo wie, że ją pochwalę.
Może to głupie, ale zaczęło działać i mniej rzeczy mam poniszczonych. Za to Noki raczej nie bierze sama tylko czeka jak Maja jej da. Dlatego też ten sposób obrałam i w moim przypadku bardzo pomogło. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 21:58
|
|
|
No jak bym też widziała swją Beti Choć ona to lubi sobie szawkę otwierać i bawić się śmieciami w koszu :lol: |
|
|
|
 |
Kamila

|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 22:21
|
|
|
W takim razie ja, nie chwaląc się, mam dzieci idealne. Zostają same niemal codziennie na kilka godzin, mając całą chałupę do dyspozycji, i nic :shock: No, czasami pościelą sobie łózko i walą się spać. Jak otwieram drzwi po powrocie, to widzę dwa przeciągające się śpiochy.
Wiesz, Ewa, naprawdę bardzo, ale to bardzo, podobają mi się Twoje "długonogie porządkowce", ale lubię swoje mieszkanie takie, jakie jest. Zatem będę podziwiać gentlemanów na zdjęciach. Więcej proszę! |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 23:04
|
|
|
Ciesz się kobieto, ze to tylko legowisko...ja zbierałam cały osprzęt kina domowego...o choince nie wspomnę :wink: |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007 08:38
|
|
|
Fanfan z rodziną napisał/a: | Ciesz się kobieto, ze to tylko legowisko...ja zbierałam cały osprzęt kina domowego...o choince nie wspomnę :wink: |
Że niby Fan się tym zajął
Kobieto spójrz w jego oczy, toż to chodząca niewinność.
Sama widziałam |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007 12:28
|
|
|
Popieram Jaga, Fanio to anioł, jak można go oskarżać o tak niecne czyny. :lol: |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007 07:09
|
|
|
u mnie w tym roku nie będzie choinki.... stroików... Mikołajków... aniołków... będą natomiast 3 rogate bestie (aha! i nie będzie Świąt u mnie w domu tylko u ciotki :thx :thx )
a przedwczoraj wieczorem zaczęliśmy mieć problemy z prądem.... wywalało nam całe zabezpieczenie główne, rezerwę i garaż.... Ojciec chodził... sprawdzał... zawołaliśmy elektryka... wymienił prawie wszystkie bezpieczniki... pojechał... siedzę spokojnie w kuchni a to znów DUP! i śmierdzi.... okazało się, że któreś szczęście musiało przegryźć kabel z "czyszczarki do butów"... chwała bogu, że żadnemu nic się nie stało...
a z rewelacji to wczoraj odpruły gumkę z ukochanego kapelutka leśno-spacerowego mojego taty
ale wieczorem były bardzo grzeczne :thx :thx
Agata może byś wrzuciła wreszcie zdjęcia swoich laleczek?! |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007 15:27
|
|
|
ewan napisał/a: |
Agata może byś wrzuciła wreszcie zdjęcia swoich laleczek?! |
:lol:
A może Ewunia przyjedziesz ze swoimi wampirami i sama zobaczysz
Dziś i jutro mam "remont" domku Lolka. Idzie zima i chcę mu odmalować chatę Niedzielę zapowiadają też piękną pogodę, więc chcę ją na maxa wykorzystać. Miałam poświęcić poprzedni weekend na to i nawet zaczęłam Lolka smarować oliwką, ale w trakcie popsuło się auto przyjaciołom, którzy do Mosznej jechali na klubówkę. Umyłam z oliwki łapki, przebrałam się i pojechałam, bo stali w środku Polski. Zmarnowali mi tym weekend, który z resztą bardzo przyjemnie spędziłam w Mosznej
Muszę teraz nadrobić straty, ale od poniedziałku już luz i siądę przy tym |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007 15:41
|
|
|
Oj dziewczyny...przecież Wy doskonale wiecie, że "te oczy" i "to spojrzenie" to rekompensata strat moralnych plus materialnych wyrządzonych przez te bestie :wink: ...a Fanio jako chodząca niewinności...muszę to zdanie pokazać mojemu mężowi |
|
|
|
 |
|