Asiu, to GLUŚ z Polany Klapouchego
A w środku GABRYSIA
Od razu go poznałem
Agata [Usunięty]
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 13:39
Tomku, a może jakieś fotki Gluśka, co ?
Dawno nie widziałam synka :? I nie ukrywam, że troszkę tęsknię.
Wstaw zdjęcia Glusia, oczywiście w nowym temacie, by "miejsca" Ikei nie zabierać co ?
Glowacz [Usunięty]
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 11:20
Agata - wstawie zdjecia pod koniec tygodnia.
Agata [Usunięty]
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 13:58
No dobra, czekam
mariola [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:27 IKEA I HONORATA :)
I tak to życie biegnie sobie dalej................
Dzięki dobremu sercu cudownej dziewczyny Agatki, Małgonia nasza ma od tygodnia przyjaciółkę, najlepszą jaką sobie mogła teraz wymarzyć - oto HONORATKA z Polany... zwana przez dzieci Horcią
Dziewczynki są prawie w równym wieku (różnica 8-u dni), razem się u Agatki wychowywały, bardzo są zgodne, ładnie się bawią i równie ładnie broją :lol:
Oto kilka fotek:
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Agata [Usunięty]
Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:44
A dzień dobry, dzień dobry :lol: :lol: :lol:
Suuuuper wyglądają razem :lol: :lol: :lol:
O jejku, ale Honoratka ma buźkę podobną do Fifty-Fifty :lol:
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat
mariola [Usunięty]
Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 08:36
Noooooooooooo...podobna
W domku jest bardzo grzeczna, ale jak wyjdzie za bramę to diabeł w nią wstępuje......od razu dyla daje
Ale już "zabrała" moje serce..,jestem stracona.. :wink:
Agata [Usunięty]
Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 11:56
mariola napisał/a:
Ale już "zabrała" moje serce..,jestem stracona.. :wink:
Ciszę się Mariolka i nawet nie wiesz jak bardzo :thx
Tylko przypomnę Ci Kochana, że ten łobuz to nie był wcale prezentem dla Ciebie tylko dla Małgochy
mariola [Usunięty]
Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 14:15
Dopasowałaś je idealnie, jak mam z jedną chwilę spokoju to druga rusza do akcji, jak czyścić uszy to dwom na raz, nie ma opcji głaskania tylko jednej, zawsze dwa łebki przy sobie.....
A już nie słuchają się wybitnie...ja swoje a norki swoje....głuche totalnie.. :lol:
Honoratka szczeka na coś tam a Małgonia chowa się za nią i też poszczekuje taka odważna jest :lol:
Oj, czasami to komedie z nimi są :lol: :lol:
Piekny duet, no Mariolka, to teraz brakuje jeszcze bicolorka :wink: i tercet egzotyczny bedzie w komplecie. Sliczne panny, dorodne, az milo popatrzec. Najwazniejsze, ze tak dobrze sie dogaduja. Zazdroscimy i pozdrawiamy od jedynaczki Baski
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego
gocha [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 20:15
Sunie razem prezentują się przepięknie.
Mariolka, jak to dobrze, że my mamy tą Ciocię Agatę (i psiaki od niej)
Agata [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Gru, 2007 01:15
Asia i Marek napisał/a:
Sliczne panny, dorodne, az milo popatrzec.
hmmm, dorodne
To powiem Ci Asiu tak - jak Honoratka jechała do Mariolki to przez telefon powiedziałam uprzedziłam Mariolkę, że dziewczynka jest hmmmm, troszkę gruba. Mariolka była uprzedzona o tym, miałam też nadzieję, że w nowym domu jak każdy na początku strajki głodowe będzie odstawiać i na szczęście tak było :wink:
Mariolka uprzedzona, ale jak ją zobaczyła Piotr powiedział, że pierwsze co powiedziała, że oooooo, faktycznie gruuuuuba :wink:
Honorata jakiś czas przed odjazdem była już oddzielana od innych i jadła osobno bo w ekspresowym tempie czyściła swoją michę i dopadała do następnej, potem do następnej itd... zjadała wszystkim wszystko i nie było zmiłuj się. Przy tym wszystkim była w ciągłym ruchu bo to żywioł a nie pies a i tak schudnąć nie mogła bo żarła takie ilości, więc musiała jeść sama.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum