Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 14:00 |
ADELKA Joli i Bogdana |
Autor |
Wiadomość |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
|
|
|
 |
Jola.K.

|
Wysłany: Sro 06 Paź, 2010 20:56
|
|
|
Powitać Wszystkich pragniemy. U naszej ulubienicy Adelki wszystko jest OK. Polubiła spacery popołudniową porą. Zaprzyjażniła się z sympatyczną i bardzo miłą dziewczynką Magdą i jej psiaczkiem Mikusiem. Dalej uwielbia fotel mojego męża i kanapę u mojej mamy.Podajemy Adelce witaminy , które polecił mam lekarz i muszę napisać że jej sierść jest teraz naprawde lśniąca i nie zostawia tak dużo sierści w domu. Dywan na którym czasami pochrapuje jakoś się trzyma , ale często zawadza swoim ogonkiem kwiaty w doniczkach stojące w domu. Robi to , kiedy jest zadowolona z nowej zabawki, z przyjścia do nas naszej mamy, lub kiedy dostaje ulubiony smakołyk. Adelka nie jest smutasem , lubi się bawić , jest nawet małą zaczepnicą -kiedy nie masz ochoty na zabawę z nią zaczyna łapką uderzać w twoją nogę lub w to na czym aktualnie siedzisz. Mam nadzeję, że nie jest Adelce w naszy domu żle. Machanie ogonkiem i swawole na podłodze są dowodem jej radości .Bogusiu Kochana dziękujemy za Adelkę . Kiedy to piszę panienka jest obok mnie i smyram ją za uszkiem . Pozdrawiam jola i adelka |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Czw 07 Paź, 2010 08:41
|
|
|
Fajnie się czyta takie rzeczy |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Czw 07 Paź, 2010 21:27
|
|
|
Oj fajnie, zyczymy mnostwa radosci z Adelka |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Jola.K.

|
Wysłany: Pią 31 Gru, 2010 18:59
|
|
|
Powitać Wszystkich jeszcze w Starm Roku 2010 . Pragnę podziękować Wszystkim za miłe i dobre rady względem mojej pannicy Adelki. Ten kończący się rok mogę uznać za bardzo dobry. Mam Adelkę i mam nieobliczalne kilogramy szczęścia. Jestem szczęściarą. W NOWYM 2011 Roku życzę WAM KOCHANI Miłośnicy Bassetów Wszystkiego Najlepszego . Kochajmy Nasze Bassety i wszystkie zwierzaczki. ADELKA i JOLA. |
|
|
|
 |
|