|
Randka Koriny i Chicka :) czy coś z tego wyniknie ? :) |
| Autor |
Wiadomość |
baśka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 09:02 bassetki
|
|
|
Arleta, zdjęcie jet super i tak pięknie pokazuje prawdziwe miejsce spania bassetów. Bassetki są słodkie. |
|
|
|
 |
Willy

|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 10:32
|
|
|
Wspaniałe są te bassety zwłaszcza te 3 równo ułożone podczas spania
Ostatnie zdjęcia z "legowiska" są cudne - prawie jakbym widział swojego szczeniaka - też się tak przytulał podczas spania |
_________________ |>
| Krzysiek i Willy |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 15:45
|
|
|
witam
tak sie sklada ze jestesmy juz szczesliwymi wlascicielami Jogurta :thx
to jego zdjecie jak spi u siebie w legowisku :lol:
 |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 06:39
|
|
|
| słodkie maleństwo - widac po jedzonku z pełnym brzucholem do góry sobie śpi :lol: ciekawa jestem kolejnych fotek i moze dajcie w nowym temacie i bedziemy tam sledzic jak sie Jaogurcik rozwija, bawi i jak niszczy :lol: |
|
|
|
 |
Kinga&Kefir [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 10:43
|
|
|
Witamy, witamy Jogurta. Pozdrowienia od Kefira! :lol:
Arletko, czy dwie księżniczki już wywędrowały w świat? I co tam u ślicznej Jasminki? |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 10:55
|
|
|
hejka :lol: na ta chwile mamy 3 maludy w domu. Jutro Jamajka nas opuści a 23 lipca Judka a Jasminka...hmmm...któż to wie :lol:
W domu wesoło - od rana akcja wyjscia na dwór za potrzeba potem pałaszowanie karmy i spanko i chrapanko---jedna maluda se pochrapuje :lol: potem znowu dworek i penetracja po pokojach.
szczekanie i tupot małych nózek to nasza muzyka :lol:
Super okazują radość jak przychodzimy ( bo tak to angelika jaest znimi dopołudnia) z pracy i Korinka zdziebko zazdrosna pcha sie przed maludy aby sie przywitac i naskakuje pierwsza to uscisków i głaskania
Nieraz sa takie idealne:
a nieraz takie
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 19:44
|
|
|
| No super widok, pełna sielanka rodzinna. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Kinga&Kefir [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 19:17
|
|
|
Zdjęcia są przecudne. Mała Judka ma boskie uszy, nic tylko kieliszki polerować . Zresztą nie tylko ona...
A ja się muszę pochwalić, że ostatnio doprowadziłam mojego ukochanego na skraj zawału, jak odkrył, że mam na kompie cały folder zdjęć Jasminy Pracuję nad chłopakiem, pracuję... :twisted: |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 23:03
|
|
|
Jogurt rosnie, rozrabie, dzisiaj wykopal dziure w trakcie szukania nornicy, obsikal kretowke w JEGO ogrodzie a nastepnie ja obszczekal. Dzien wczesniej obszczekal wilczura sasiadow ktory uciekl z piskiem a nastepnie wypial sie (Jogurt sie) do niego i nasikal mu pod nosem.
Jego pani podczas plewienia ogrodka kleknela sobie centralnie w jego kupe. Kilka godzin pozniej jego pan przechadzac w poblizu dostrzegl ow dziwny, zdeformowany ksztalt i w celu zbadania wzial go do rak :lol:
Mam nadzieje ze bede bogata :thx |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 23:38
|
|
|
| No i to są właśnie te piękne niespodzianki, których są pozbawieni ludzie nie posiadający psów :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 07:11
|
|
|
Wszystko co opisujesz Moniko lub Magdo ) świadcczy tylko o jednym - Zdrowy i porządny z Jogurta chłopak że juz nie wspomne o odwadze!!! :thx :thx :thx Tak trzymac |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 22:42
|
|
|
no a teraz lezy z nami pod kanapa tzn. my na kanapie a on i jego pan pod kanapa :lol: Jogurt poleruje mu jezykiem czaszke
tak naprawde to wcale nie jest az takim potworkiem, lasi sie do wszystkich lacznie z weterynarzem u ktorego zreszta zasnal podczas szczepienia; no coz, basset jak to basset- z dystansem do wszystkiego
ja jestem mama calej tej rodzinki mam na imie Monika ja zawszwe chciala
miec kochajacego psa takiego cieplego i TERAZ MAM PIESZCZOCHA dzieci go rozpieszczaja a ja przytulam dzieci i jogurta wszyscy jestesmy szesliwi.
mysle sobie ze to najkwazniejsze zapominam o siczkach kupklach mam super szczeniaka. chce podziekowac Arlecie za psiaka bo tylko ktos kto kocha pieski i swojego psika moze to przezyc bardzo CI dziekuje Arleta ze wyt rwalas i ze ja moge niec tyle frajdy dziekuje Monika |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 07:26
|
|
|
Fajnie macie, takie malutkie to one sa najkochansze, korzystajcie z tego okresu, bo bassety bardzo szybko rosna, i robcie zdjecia i nam pokazujcie, sledzilismy ciaze Korinki i porod, i kazdy dzien babli i fajnie byloby widziec jak im sie dalej zycie potoczy. Zyczymy duzo radosci z Jogurtem (swietne imie) i dobrej zabawy. Pozdrawiamy
Baska z Rodzinka |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 08:21
|
|
|
Wlasnie mam swieze zdjecia ^^
a no i zgodze sie ze rosnie jak na drozdzach :lol: |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 12:09
|
|
|
| Jak sie malenstwo zmieniło i jak urósł---az mi sie łezka zakrecila jak widze ta mordke kochaną- buziaczki łobuzku :!: |
|
|
|
 |
|
|