|
oczekujemy na szczeniaczki????????? |
| Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 11:29
|
|
|
Pewnie wyjdzie, wyjdzie i wszystko będzie ok. a za tydzień, dwa będziecie mieć pewność.
Ja tak miałam raz z Balbiną i Agrafką, że bardzo długo nic nie było widać a przy końcu ciąży nabrała kształtów odpowiednich do okoliczności.
A Mireczko powiedz jeszcze jak jej cycochy, czy nie powiększyły się, czy się nie zaróżowiły sutki ? |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 12:05
|
|
|
Jeszcze gorace zdjecia Dusi
|
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 17:34
|
|
|
Ja nie mogę
Duśka pokazała nam język
Swoją drogą ja na jej miejscu byłabym w tej ciąży jak najdłużej - skoro jej Mireczko tak dogadzasz Rozpuścisz dziewczynę jak dziadowski bicz |
| |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 11:41
|
|
|
Ewa,ten język to ona pokazuje ale mnie ,bo tak owineła mnie sobie dookoła palca a moze pazurka że aż strach ,a z tym jedzonkiem to mnie wykończa nie wiem co jej juz dawać bo np.dzis lubi tatara a jutro juz nie :shock: :shock:
,oze masz jakies pomysły ma menu dla chyba ciężarnej suczki |
| |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 13:25
|
|
|
Biedna jesteś Mireczko, pamietam ile to nerwów kosztuje jak sunia nie je i wybrzydza- kiedys przechodziłyśmy to wspolnie- pamiętasz?. u nas sie udalo Korina je karme miszaną z gotowanym miesem wieprzowym lub drobiowym ( wołowina jej całkowicie nie słuzy)
Teraz to się domaga szczekaniem jak tylko zje swoją porcje o nastepną :cry: ( żal mi jej bardzo) i choć daje jej wiecej niz normalnie (kilka mniejszych porcji).
Tak wiec wtedy bylo zle bo nie jadła teraz tez zle jak chce jesc :lol: o duzo za duzo :lol:
A wiesz.. że raz Dusi tatarek smakuje raz nie..chyba to normalne - zmiana apetytu i nastroju w jej stanie :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 13:38
|
|
|
Ojejku cieszcie się, że Mamuśki nie domagają się kiszonych ogórków i śledzi |
|
|
|
 |
patyk [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 17:55
|
|
|
Chociaż rzadziej teraz bywam na forum, z racji swojej ciąży (wiosenny wysyp ciąż :wink: ), to bardzo mnie interesuje rozwoj sytuacji...
Sunieczkę masz przepiękną!!!, kolekcja pucharów i medali jest królewsko imponująca!
Życzymy Wam gromadki zdrowych i pięknych maluszków!!!
Trzymamy kciuki za Mamusię i... Babcię :wink: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 08:41
|
|
|
| Kolekcja pucharów wyborna. I trzymamy kciuki za maleństwa. Szczypki dla mamuśki. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 07:47
|
|
|
Dusia dziś wygląda tak:
 |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 11:28
|
|
|
No, no, moze coś z tego wyjdzie Już niedługo będzie wiadomo
Dawaj znać Mireczko. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 08:24
|
|
|
Dusieńka z dnia na dzień robi sie coraz większa :shock: :shock:,waży prawie 6kg więcej niż zawsze i jak zawsze nie chce nadal jeść
 |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 14:23
|
|
|
Dusia dzisiaj :shock: :shock:
|
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 18:29
|
|
|
| Jaka ona piękna i dostojna. Czekamy z niecierpliwością na maleństwa no i może na poród na żywo. :thx |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 10:17
|
|
|
Bardzo, bardzo mocno trzymamy za Dusię kciuki.Wiesz Mireczko, że Dusia jest szczególnie bliska mojemu sercu, ze względu na pokrewieństwo z moją poprzednią bassetką Amelką. Oby wszystko poszło dobrze.
A co do jedzenia, to ja na Mańkę niejadka znalazłam sposób.
Pewnie będę za to potępiona, ale w okresie kiedy kompletnie nie chciała jeść, a była chuda, zabierałam jedzenie na spacery i podtykałam jej jak dziecku.Teraz już tego nie muszę robić, ale parę miesięcy temu skutek był naprawdę dobry.
Mania też trzyma pazurki za Dusię. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 11:00
|
|
|
Wszyskim którzy nam kibicuję bardzo dziękuję,bo zaczynamy odliczanie a tak Dunia wygląda dziesiaj
|
|
|
|
 |
|
|