Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
Wysłany: Sob 25 Sty, 2020 22:12
No proszę jakie mamy Gościnne Rodziny, i tu będą goście, pieczenie się odbywa, bassety sępią, oby dla Gości zostało. Bibulec, to przecudowna bassecica, urocza i rozrabia, ale tak uroczo, choć nieraz idzie po kosztach. Ale ona jest taka rozbrajająca, że Pańciostwo Justynka Justyna Kobryn, Wojtek i Gabi wybaczają wszystko. Z Almą zaprzyjaźniona już na całego. Alma przy BiBi odżyła, już tyle nie śpi, jak kiedyś gdy była sama. Teraz BiBi ją męczy. Pozdrawiamy Was Cudna Rodzinko.
Dobry to my, pisze Justynka Justyna Kobryn
w imieniu swoim, adopcyjnej BIBI i Almy i Całej Rodziny
Ślemy buziaki i zimne nosy 🙈😘😘😘
Chadzamy na spacery z Biba.pon6 rano, bo panci doopa urosła i trza zrzucić dużo kilogramów, dzis szybki spacer 4km i Bibek daje radę, a 2 5 to z łapą w uchu zrobi 🙈
I tak chadzamy już 3tydzien.
Po jakimś czasie wskocze na kijki, to już jej nie będę zabierać, bo tam szybsze tempo i ok 6-7km, wiec nie da rady.
Ale jestem dumna z mojego psiska, bo dzielnie panci towarzyszy, w tej niedoli bycia grubasem 🤣🤣🤣
Własnie to jest fajne, że mają gdzie biegać.
W lato jeszcze piękniej, tylko tu już trza odpowiednią porę wybrać. Bassiulką najlepiej z rana się biega, albo późnym popołudniem, jak jest gorac, to wiadomo, siedzą w domu, bo by się zamęczyły.
Znowu jak sniegi bardzo, to Alma się męczy, a Biba kina jak zając 🙈🤣
Trza wszystko dobierać pod panny 🙈🙈😘❤
Muszę się pochwalić genialnym zakupem dla basseciakow w sklepie Action.
Zakup roku.
Akurat musiałam wymienić im uprząż.
Cena jest rewelacyjna, a szelki solidne.
`````````````````````````````````
Fotorelacja super, Gabi jak zawsze przy bassecikach. Justynko, Wojtku, Gabulka, kochamy Was za to, że jesteście cudowną ciepłą rodziną, a Bibulec szczęśliwy u Was. Biba to takie wielkie małe dziecko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum