Problem |
Autor |
Wiadomość |
robert.nowak

|
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 23:02
|
|
|
a ja bym może skasował ten opis, bo wielu laików z grupy potencjalnych pseudo hodowców dostało właśnie receptę. jak nic pamiętam ze starego forum jak baka szukała podpowiedzi jak kryć sukę - suczka nie była hodowlana - wówczas podpowiedzi nie zyskała - dziś ma ją na tacy |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 23:04
|
|
|
i tu się zgadzam w 100% z przedmówcą. |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 23:30
|
|
|
Szkoda, że Pan nie opowiedział o swoich psach i o hodowli. |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 23:36
|
|
|
Fanfan z rodziną napisał/a: | Szkoda, że Pan nie opowiedział o swoich psach i o hodowli. |
??? |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 23:43
|
|
|
Bo wydaje mi się, że gdyby Pan nie pozostał taki anonimowy, doświadczeni hodowcy chętniej by pomogli w sprawie krycia.
Może warto opowiedzieć coś więcej o swoich pupilach? |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Paź, 2008 05:28
|
|
|
Uprzejmie informuje że powodzenie tej operacji gdy sie to robi pierwszy raz jest jak prawdopodobieństwo wygrania kumulacji w Totka. Po drugie te psy sa rasowe i dopuszcone do Hodowli. A tak naprawde jeśli będzie chciał inseminowac to wiekszość wetów zainseminuje. |
|
|
|
 |
Maciejwlkp
|
Wysłany: Pon 20 Paź, 2008 07:21
|
|
|
robert.nowak napisał/a: | a ja bym może skasował ten opis, bo wielu laików z grupy potencjalnych pseudo hodowców dostało właśnie receptę. jak nic pamiętam ze starego forum jak baka szukała podpowiedzi jak kryć sukę - suczka nie była hodowlana - wówczas podpowiedzi nie zyskała - dziś ma ją na tacy |
dziekuje za wszelkie informacje o dalszych losach LADY i ARONA powiem pozniej
proszę o skasowanie tematu!!! |
|
|
|
 |
|