Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 13:58 |
LUNA |
Autor |
Wiadomość |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:19 LUNA
|
|
|
Zapraszamy do pisania o pieknej Lunie |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Viking1987

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 20:33
|
|
|
Dziękujemy i na pewno skorzystamy:) z tego co tu przeczytaliśmy to nasza psina jest typowym przedstawicielem swojej rasy:) tylko czasem mamy wrażenie, że jest kotem ze względu na miejsce w jakim sypia:
na któryś z wątków ktoś wspomniał, że nie ma sił myć drzwi ubrudzonych nosem swojego psiaka, my mamy to samo z oknem, które sobie Luna upodobała:) |
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek Czw 02 Wrz, 2010 10:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Viking1987

|
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 23:00
|
|
|
Tak jak obiecaliśmy kilka fotek od kiedy nasza Lunecja jest u nas:)
Mamy nadzieję, że nie przesadziliśmy z ilością fotek...wybraliśmy najciekawsze:) Zdjęcia są troszkę pomieszane. Są i zdjęcia z podróży Luny do nowego domu, z jednego z pierwszych jej poranków i innych sytuacji na przestrzeni ostatnich 5 miesięcy:) |
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek Czw 02 Wrz, 2010 10:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 06:28
|
|
|
Nie wiem czy tak jest u wszystkich,ale u mnie nie otwiera się ani jedna fotka :sad: . |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
eufrazyna [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 06:47
|
|
|
Ja tez nic nie widze :~ |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 06:50
|
|
|
Luna się ohasłowała,
Już Admin wie o tym, zajrzy tu, i naprawi |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 10:21
|
|
|
Miła od Gucia napisał/a: | Już Admin wie o tym, zajrzy tu, i naprawi |
Już się biorę do poprawiania, a jest co bo wszystko jest wpisane nie tak jak w poradniku. Dla przypomnienia:
Poradnik napisał/a: | Przechodzimy do ostatniej części poradnika czyli jak pokazać nasze fotki na forum ( i nie tylko ). Jest tylko jedno ważne do zapamiętania i można sobie to zapisać gdzieś na stałe - ścieżka dostępu do moich fotek.
Ogólna ścieżka do katalogu na serwerze jest taka -
Kod: | http://bassety.net/images/forum/... |
Ponieważ każdy ma swój katalog to w miejscu kropek będzie jego nazwa, a na końcu będzie jedyna zmieniająca się rzecz - nazwa fotki którą akurat chcecie zamieścić.
Zakładając że mój katalog to jan_kowalski i chcę umieścić zdjęcie o nazwie azorek001.jpg to ścieżka dostępu do tego zdjęcia będzie taka:
Kod: | http://bassety.net/images/forum/jan_kowalski/azorek001.jpg |
Oczywiście żeby zobaczyć zdjęcie a nie adres należy użyć funkcji "Img" - przycisk pod buźkami tematu - jego kliknięcie powoduje otwarcie nowego oknienka zaczynającego się od http:// - tam właśnie wpisujemy resztę ścieżki i zatwierdzamy OK.
Jeśli będziemy starać się o porządek w nazwach plików fotek to bez problemu będziemy zamieszczać kolejne fotki nie martwiąc się o zgubienie jakiejś. |
Dodatkowo napiszę w nawiązaniu do tutejszej sytuacji - unikajcie w nazwach dodatkowych znaków ( polskich, spacji, specjalnych np. % itp ) stosujcie tylko litery i cyfry w formie np. abc01.jpg to nigdy się nie pogubicie. Mieszanie w nazwach prowadzi do wielkiego bałaganu i potem ciężko się połapać co jest do czego. Oczywiście można - na zasadzie "automatu" dodawać fotki z dowolnymi nazwami, ale problemy zaczynają się wtedy jak coś pójdzie nie tak ( fotek nie widać) i trzeba poprawiać wpisy.
Pozdrawiam
K. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 10:47
|
|
|
fotki przepiekne takie artystyczne :lol:
ps.a ja myślałam że to cos u mnie sie zepsuło
bo jak zaglądałam do tematu Luny wyskakiwalo
mi takie okinko z prośbą o wpisanie hasła :shock: |
|
|
|
 |
Viking1987

|
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 14:45
|
|
|
Przepraszamy i dziękujemy:( jak widać musimy popracować nad czytaniem ze zrozumieniem:P
Fotki na białym tle to fotki robione podczas sesji w studiu fotograficznym naszego znajomego:) Ubaw był po pachy z nią:) straszną frajdę robiło jej bieganie po pomieszczeniu wszędzie tylko nie na tło zdjęć:D dopiero ten biały dywanik był na tyle ciekawy żeby się zatrzymać:D |
|
|
|
 |
Paulinx
Charlotta "Maxxie" Cudeńka.

|
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 20:10
|
|
|
Hehehe zdjęcia widać, że profesjonalne A bassecik piękny, oj piękny |
|
 |
djherbert
|
Wysłany: Wto 03 Lut, 2015 16:48
|
|
|
Super piesio |
|
|
|
 |
marzanna67999

|
Wysłany: Wto 03 Lut, 2015 20:37
|
|
|
ojojoj jaka cudna . Takie kochane bassecie dziecko. Zazdraszczam bo nigdy psiego dziecka nie będę miała. Ja to się lubuję w straszych psiakach, ale psie dzieciaki kocham okrutnie
Luneczna jest przecudna :serce: Ciocia Marzenka całuje psie łapki :lol: |
_________________ Marzanna, Jacek i Agatka
 |
|
|
|
 |
RicoSB

|
|
|
|