CERA+AROS+ARDA = rodzina (Wielkich) Głodów |
Autor |
Wiadomość |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 19:27
|
|
|
No - pojadłam, krew z brody otarłam i mogę poczytać o czym Wy tu dyskutujecie :twisted: .
Więc tak - Aros żyje - okazał się dla mnie zbyt futrzasty - nie lubię włosów w jedzeniu (w piciu też nie bardzo ), Grześ też żyje - okazał się zbyt żylasty - za stary po prostu . Do Ardy się jeszcze nie dobierałam - może powinnam :!:  |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 20:57
|
|
|
Dziewczyny, ale tu się jadowicie zrobiło :twisted: :lol: |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 21:33
|
|
|
Jak to u Głodów :grin: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010 13:00
|
|
|
Grzesiu co tam u Aroska, nic nie piszesz jak się czuje :~
Starsi koledzy już się dopytują o nowego członka w Klubie Bezjajecznych :grin: |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 07:16
|
|
|
Jakos dawno nie zdawalismy relacji co u Głodów słychać.
Głody tj, Aros i Arda to juz dorosłe Głody w pełnym tego słowa znaczeniu. Rodzeństwo waży po 35 kg z groszami .
Mamuska - Cerata- po sterylce troche złapała wagi i obecnie wazy 28,5kg.
W domu i stadzie ewidentnie rządzi Mama. Jak juz ma dośc to ustawia całe towarzystwo i warto patrzeć jak młodzi się podporzadkowują.
Aros po perypetiach kamicowych jest okazem zdrowia - co jest efektem przede wszystkim prawidłow ustawionej diety - karmy suchej .
Biedak , w tym stadzie ma najmniej do powiedzenia , bo siostra go co pewien czas "bije" i pokazuje gdzie jego miejsce. na spacerach jednak to on jest " szefem ' przynajmniej w jego mniemaniu i "broni" swoich suk.
Arda , która była spolegliwym szczeniakiem wyrosła nam na niezłą dominantkę. Czasem jednak podejrzewamy ją o " mały rozumek" - bo jak wejdzie w " zafiksowanie" na jednej rzeczy trudno ją rozproszyc lub przestawic na inne myslenie.
Dziewczyna jest juz suką hodowlaną , kończy Championat i na jesień planujemy krycie. Mąż juz jest wybrany , obgadany i odpowiada panience - bardzo sie lubią. |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 07:31
|
|
|
Acha , i jeszcze :
- jestesmy normalnymi bassetami, spimy w łozku , tytłamy sie na spacerach w błocie i innych " perfumach" , kradniemy co popadnie do zjedzenia - jesli zostawiono to w naszym zasięgu ,
kochamy snieg i długie spacery nawet jak jest bardzo zimno ( bez "ochron" róznego rodzaju ) - jesteśmy wszak rasą uzytkową , świetnie pracujemy w stadzie gdzy poczujemy trop -wtedy idziemy w gon - widok bezcenny! |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 07:39
|
|
|
Dawno Was Głody nie było, to może jakieś zdjęcia dla przypomnienia jak teraz wyglądacie
Szczególnie proszę o foteczki mojej sympatii Aroska :grin: |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 07:52
|
|
|
Jeszcze jakieś aktualne fotki poproszę.
Grzegorz napisał/a: | Acha , i jeszcze :
- jestesmy normalnymi bassetami, spimy w łozku , tytłamy sie na spacerach w błocie i innych " perfumach" , kradniemy co popadnie do zjedzenia - jesli zostawiono to w naszym zasięgu ,
kochamy snieg i długie spacery nawet jak jest bardzo zimno ( bez "ochron" róznego rodzaju ) - jesteśmy wszak rasą uzytkową , świetnie pracujemy w stadzie gdzy poczujemy trop -wtedy idziemy w gon - widok bezcenny! |
Oj Grzegorz, czy to znaczy, że moje są nienormalne, bo nie śpią w łóżkach ? Bo cała reszta to jak najbardziej i moich dotyczy
A możesz zdradzić co to za kawaler, który Ardzie tak przypadł do gustu? |
|
|
|
 |
Marynia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2009 Posty: 2459 Skąd: Głubczyce
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 08:48
|
|
|
O tak fotki by się przydały :lol: |
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 10:03
|
|
|
Rządamy fotek
Całej bandy!! |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 10:09
|
|
|
zojka napisał/a: | Rządamy fotek